Conseils sur le style formule ou la signalisation?
Call: +31 40 283 69 30

linkedin facebook twitter youtube

Formulestyling en Lichtreclame

Benelux Sign Systems is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een specialist op het gebied van Formulestyling en Lichtreclame. Altijd in de buurt met vestigingen in Nederland en België.

Benelux Sign Systems: uw professionele lichtreclame partner

De volledige productie wordt door Benelux Sign Systems in eigen beheer uitgevoerd. Denk hierbij aan aluminium bewerking, kunststofbewerking, spuiten en glasblazen. Onze DTP afdeling met moderne apparatuur en software is aanwezig ter ondersteuning van verkoop en projectteams.

Persoonlijke aandacht

We geloven in lange termijn relaties met opdrachtgevers, bij referenties vindt u een overzicht van gerealiseerde projecten. Wilt u van gedachten wisselen over uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact op.

LED Replacement

Benelux Sign Systems BV kan meer voor u betekenen. Als gevolg van de meer dan 10 jaar ervaring met LED systemen en de samenwerking met Philips presenteren wij onze nieuwe divisie op het gebied van LED verlichting. Benelux Sign Systems levert en eventueel monteert LED spots, armaturen, tubes en alle andere applications voor verlichtingen van kantoren, winkels, bedrijfshallen etc. Bovendien berekenen wij kosteloos voor uw bedrijf de kostenbesparing voor het ombouwen van traditionele verlichting naar LED oplossingen.

 

FaLang translation system by Faboba