Lichtreclame letters

 

Op zoek naar lichtreclame letters? Zodat de gevel en de rest van uw bedrijf(spand) letterlijk in de spotlights komen te staan. Bij Benelux Sign Systems vindt u verschillende vormen van lichtreclame. Van LED letters en LED borden tot neon look letters en lichtbakken.

De verlichte letters worden op maat voor u gemaakt in elke vorm die u maar wenst. We doen alles in eigen beheer: ontwerpen, schetsen, productie en montage.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

 

Doeklichtbakken
Palm / Estaminet

Lichtreclame letters kopen bij Benelux Sign Systems

  • Al ruim 35 jaar ervaring in de wereld van gevelreclame in Nederland en België
  • Wij produceren elke vorm van lichtreclame en formulestyling
  • Lichtreclame letters: van doosletters (zowel verlicht als onverlicht) tot lichtbakken en van neon look LED letters tot thin signs
  • Volledige productie vindt in eigen huis plaats
  • Gegarandeerd volgens de actuele richtlijnen en regelgeving
  • Zowel voor grote retailketens als kleine zelfstandige ondernemers
  • Kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen
  • Denken mee met uw budget en uw wensen

Lichtreclame letters kopen doet u voordelig bij Benelux Sign Systems. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. Wenst u meer informatie of heeft u vragen? U mag ons altijd even bellen.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Doosletters onverlicht

Als u wel gevelreclame wilt, maar u houdt niet van felle verlichting zijn doosletters die onverlicht zijn een uitstekend alternatief. Deze onverlichte doosletters (Channelplex) dienen als gevelbelettering die enkel overdag gezien hoeft te worden.

Doosletters verlicht

Dit zijn grote doosletters die prachtig verlicht zijn. Deze vorm van lichtreclame geeft uw gevel een mooie uitstraling. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar, ontdek ze!

Neon verlichting

Met neon verlichting wordt een authentieke uitstraling gecreëerd en is geschikt voor zowel binnen als buiten reclame. Deze verlichting is nieuw, tijdloos, exclusief en brengt sfeer.

Neon letters bestellen

Thin Sign

Thin Sign letters zijn kunststof letters met LED verlichting. Door het LED hebben de letters een egale en subtiele uitlichting. Wat ze uitermate populair maken bij winkeliers en grote merken.

Neonlook LED letters

Neon is authentiek. Maar het product is helaas niet zuinig in gebruik en milieuvriendelijk te noemen. Daarom hebben wij een nieuwe variant bedacht: neonlook LED letters. Een lichtreclame die stijlvol, onderhoudsvriendelijk en kostenbesparend is.

Lichtbakken

Lichtbakken zijn rechthoekige bakken waar verlichting in wordt geplaatst. Daardoor geeft de lichtbak aan minimaal één kant licht. Onze lichtbakken zijn in alle soorten en afmetingen te verkrijgen.

Lichtbakken

Reclamezuilen

Met reclamezuilen kunt u vele kanten op. Het zijn dan ook de perfecte eyecatchers. Denk bijvoorbeeld aan een LED tv-scherm, een reclamemast langs de snelweg of een doeklichtbak in een winkelcentrum.

Zuilen en Masten

Doeklichtbakken

Een doeklichtbak is een soort lichtbak, waar een lichtdoorlatend en vezel versterkt doek op is aangebracht. Het kan een unieke vorm van gevelreclame zijn.

Doeklichtbakken

Vraag vandaag nog een offerte aan

Hebben wij uw interesse gewekt met onze vormen van lichtreclame letters? Ontdek de vele mogelijkheden en laat uw bedrijf stralen met schitterende LED borden, doosletters of thin signs. Kies ook voor lichtreclame op de gevel!

Vraag voor meer duidelijkheid over de prijs gerust een vrijblijvende offerte aan. Hiernaast ziet u het offerte-formulier. U kunt verder contact met ons opnemen door te bellen naar (040) 283 69 30, een e-mail te sturen of het contactformulier invullen.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.