Benelux Sign Systems op de gezonde tour!

Helixir is een Franse keten van smoothies bars die trendy, gezonde drankjes verkoopt op basis van fruit en groenten. 100% gezonde sappen en soepjes. Het bedrijf heeft onlangs een aantal vestigingen in België geopend en groeide van jaar tot jaar. Benelux Sign Systems zorgde voor de lichtreclame van de verkooppunten in de gloednieuwe shoppingcenter te Nijvel, in shopping center « Ville 2 » van Charleroi en de shopping center « Les Bastions » in Doornik (Tournai).

Benelux Sign Systems zal in 2013/2014 deelnemen in de renovatie van de verkooppunten in de luchthaven van Zaventem en de shopping center van Woluwe (Brussel), alsook de toekomstige nieuwe smoothie bars.

De meerwaarde van Benelux Sign Systems, is het produceren van verlichte reclamebalken, volledig op maat gemaakt in functie van het plan van de architect. Voor de interne belichting van lichtbalken, wordt de nieuwste generatie LED-technologie gebruikt. Daarnaast heeft BSS ook ingebouwde LED-spots in de ark geïntegreerd in samenspraak met de aannemer. Het eindresultaat is een optimale, hedendaagse visibiliteit voor het verkooppunt, met een heel lage energie-consumptie.