De partners van Benelux Sign Systems

3M (Minnesota Mining and Manufacturing) Company is een internationaal technologiebedrijf met meer dan 50.000 producten dat al meer dan 100 jaar nieuwe producten introduceert en perfectioneert, uitvindingen doet en producten ontwikkelt voor uiteenlopende sectoren.

Balt Led is een merk Led wat kwalitatief hoog aangeschreven staat in de signing wereld.

Cleary LED is trendsetter en marktleider op het gebied van LED verlichting en de daarbij behorende technologie.

Cree is een toonaangevende vernieuwer van LED-verlichting en halfgeleiders oplossingen voor draadloze en vermogen toepassingen.

De signsector heeft haar eigen keurmerk: Erkend Signbedrijf, uitgegeven door SI’BON. Bedrijven die in de praktijk bewezen hebben professionaliteit, creativiteit en kwaliteit in huis hebben, komen hiervoor in aanmerking. Wij zijn aangesloten bij SI’BON en mogen daarom de titel ‘Erkend Signbedrijf’ voeren.

Nichia is een bedrijf dat in staat is om een ​​bijdrage aan de wereld te leveren door ontwikkelingen op het gebied van technologieën van productie in Led.

Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni) is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Beide sectoren leveren een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie.