Projecten

Bij Benelux Sign Systems kan iedereen klant worden. Of u nou particulier bent of een groot bedrijf heeft, wij maken geen onderscheid. Onze producten zijn namelijk overal toe te passen, of het nou binnen of buiten is, al onze producten zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Onze klanten bestaan dan ook uit bedrijven uit verschillende branches.

Hieronder vindt u een aantal noemenswaardige projecten die wij de laatste tijd hebben gemaakt:

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Newtone
Doosletters Profiel 5s
Geevers Classic Cars
Doosletters Profiel 5s
Bonbisou Chocolaterie
ThinSign LED letters
Mandemakers Stadion
LED lichtlijnen
Coppelmans Valkenswaard
Doosletters Profiel 5s
Pentagon
Doosletters Profiel 3
Wienerberger
Doosletters Profiel 5S
Hotel Rosveld
Doosletters Profiel 5S + Bewegwijzering
Bakker Bedrijfswagens
Doeklichtbakken + Bewegwijzering
Frencken Mechatronics
Doosletters Profiel 5S + Raambelettering
Chainn
Doosletters Profiel 5S
De Mandemakers Groep
Doosletters Profiel 4
Hartman Local Crew
Doosletters Profiel 5S
The Schippers Group
Doosletters Profiel 5S + LED lijn
Godfried de Vocht
Doosletters Profiel 5S + Raambelettering

Over onze projecten

Bij Benelux Sign Systems zijn we experts in zowel verlichte als onverlichte reclame, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. We beheren het gehele productieproces, van ontwerp tot realisatie. We specialiseren ons onder andere in aluminium- en kunststofbewerking. Ons aanbod omvat onder andere doosletters , lichtbakken en LED-letters. Elk project is ontworpen om de zichtbaarheid en merkidentiteit van een onderneming te versterken. 

Soorten toepassingen

Doosletters 

Doosletters worden vaak gebruikt op gevels van winkels, restaurants en hotels. Dit omdat doosletters de aandacht trekken en goede promotie zijn voor een bedrijf. 

Omdat de doosletters driedimensionaal zijn, springen ze er meer uit dan platte letters. Als u echt op wilt vallen, kunt u voor verlichte doosletters kiezen, zo vallen de letters extra op. De letters zijn in vele vormen, kleuren en maten te verkrijgen waardoor de letters bij veel huisstijlen passen. 

Lichtbakken

Lichtbakken worden het meest gebruikt voor reclamedoeleinden. Voorbeelden hiervan zijn het uitlichten van bedrijfslogo’s, teksten of afbeeldingen aan de buitenkant van een pand. 

Ze zijn vooral populair bij winkels, restaurants en bedrijven om de aandacht te trekken en merkherkenning te creëren.

LED-letters

LED is de ideale verlichting voor ondernemers die op zoek zijn naar maatwerk dat zuinig is in gebruik. LED-lichten gaan namelijk relatief lang mee en verbruiken weinig stroom. Daarbij beschikt u met LED altijd over constante aandacht, de verlichtingssterkte is egaal en bijna niet afhankelijk van externe factoren zoals de buitentemperatuur.

Raambelettering 

Door raambelettering op uw ramen aan te brengen, zorgt u er daadwerkelijk voor dat uw pand in het oog springt. Het stelt u in staat om op een professionele en representatieve manier uw winkel of bedrijf onder de aandacht te brengen. 

Bewegwijzering

Bewegwijzering wordt vaak door bedrijven gebruikt om mensen te helpen met navigeren. Vaak vind je deze bij bedrijfsgebouwen, industrieterreinen, winkelcentra, ziekenhuizen, schoolcampussen, treinstations, vliegvelden of parkeerplaatsen. 

Deze bewegwijzeringsborden spelen een cruciale rol bij het bieden van duidelijkheid en het verminderen van verwarring.