Bonbisou Chocolaterie

Bonbisou is een chocolaterie welke onlangs 2 vestigingen heeft geopend in Eindhoven en Deurne. Bonbisou is een nieuwe formule welke graag op wil vallen in het straatbeeld. Derhalve heeft Bonbisou contact opgenomen met Benelux Sign Systems en hebben wij de vestigingen mogen voorzien van passende lichtreclames.

De opdracht

Nadat het bekend was dat Dirk de Vocht een nieuwe formule ging starten met Bonbisou heeft er een gesprek plaatsgevonden op locatie bij Benelux Sign Systems. Tijdens dit gesprek zijn alle eisen en wensen doorgenomen m.b.t. de lichtreclames.

De uitvoering

Na aanleiding van dit gesprek zijn er een aantal impressietekeningen gemaakt, en heeft Bonbisou gekozen voor LED-verlichte Thinsign letters op een aluminium cassette. De cassette achter de letters is uitgevoerd in de kenmerkende paarse kleur van Bonbisou waardoor deze extra opvalt. Doordat de letters Bonbisou en Chocolaterie verlicht uitgevoerd zijn is de winkel zowel overdag als ’s avond goed herkenbaar.

Naast de verlichte letters op aluminium cassette hebben wij bij beide locaties ook 2 haakse uitstekers geplaatst. In Eindhoven zijn deze uitstekers verlicht uitgevoerd, in Deurne is deze onverlicht.

De producten

Thinsign LED-letters (frontlit) op aluminium cassette.

Thin Sign letters zijn kunststof LED letters met verlichting. Thin Sign letters zijn met 30 mm dunner dan de normale LED letters. Doordat er bij deze letters gebruik gemaakt wordt van LED verlichting, hebben de letters een egale uitlichting

 

Haakse uitsteeklichtbak (CCFL profiel)

Dit profiel is speciaal ontwikkeld voor smalle toepassingen (40 mm) Omdat de meeste uitsteek lichtbakken vaak “lomp” overkomen is dit smalle profiel een prima oplossing is het hedendaagse straatbeeld.

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.