Trots en clubliefde samengebracht

Het Mandemakers Stadion is een voetbalstadion gelegen in Waalwijk. Het stadion is de thuishaven van de Nederlandse voetbalclub RKC Waalwijk. Het stadion, voorheen bekend als het Sportpak Olympia, maar gaat vanaf 1999 door het leven als het Mandemakers Stadion. Met een capaciteit van ongeveer 7.500 toeschouwers biedt het stadion een intieme sfeer voor voetbalwedstrijden. Het Mandemakers Stadion is een belangrijk onderdeel van de lokale voetbalcultuur in Waalwijk.

De opdracht

Het Mandemakers Stadion in Waalwijk heeft recentelijk een opmerkelijke gedaanteverwisseling ondergaan, dankzij het vakkundige werk van Benelux Sign Systems, in opdracht van De Mandemakers Groep. Als toegewijde hoofdsponsor van RKC Waalwijk heeft de Mandemakers Groep ervoor gezorgd dat het stadion nu niet alleen een sportief bolwerk is, maar ook een visueel spektakel, zowel overdag als ’s avonds.
Met een totaal van meer dan 1 kilometer LED-verlichting, verdeeld in 500 meter blauw en 500 meter geel, die helemaal rondom het stadion is aangebracht, komt de clubtrots van RKC Waalwijk nu letterlijk tot in de verre omtrek tot uiting. Deze kleurrijke toevoeging, geïnstalleerd door Benelux Sign Systems, met oog voor detail en technische uitdagingen, heeft het stadion getransformeerd tot een levendig symbool van de clubidentiteit.

Een significante uitdaging bij deze opdracht was de diverse materiaalsamenstelling van het stadion, waardoor rekening moest worden gehouden met uitzetting en krimp. Daarnaast moest er ook aandacht zijn voor de natuurlijke bewegingen van de tribunes, met name tijdens spannende thuiswedstrijden waarbij supporters hun enthousiasme laten zien. Benelux Sign Systems heeft deze uitdagingen met succes aangepakt door niet alleen een esthetisch verbluffend resultaat te leveren, maar ook door technische expertise toe te passen om duurzaamheid en functionaliteit te waarborgen.

Tot slot

Dankzij deze samenwerking tussen De Mandemakers Groep en Benelux Sign Systems straalt het Mandemakers Stadion nu niet alleen van trots en clubliefde, maar dient het ook als een uitnodigend baken voor fans en voorbijgangers, waar de clubkleuren van RKC Waalwijk zowel overdag als in de avonduren schitteren.

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.