Frencken Mechatronics

Frencken Mechatronics is een bedrijf dat zich specialiseert in high-tech oplossingen voor de medische-, analytische-, semiconductor- en overige sectoren. Ze bieden hun klanten productontwikkeling, assemblage en tests aan van de meeste complexe modules en systemen. De Frencken Group staat sinds mei 2005 genoteerd aan de beurs van Singapore, en het bedrijf heeft onder meer productiefaciliteiten in Europa, Noord-Amerika en Azië.
Voor het nieuwe bedrijfspand van Frencken in Eindhoven leverde Benelux Sign Systems een heel scala aan producten, denk hier bij: gevelreclame, bewegwijzering, privacy folies en printbehang.

Gevelreclame Frencken Mechatronics

De opdracht

Voor de gevelreclame is er door Frencken voor gekozen om het logo en de naam “Frencken Mechatronics” groot op de gevel van hun magazijn te plaatsen. Deze letters zijn uitgevoerd als een profiel 5S aluminium doosletter met inliggende LED-verlichting. De letters zijn blind tegen de gevel gemonteerd, zonder achterliggende constructie. Op verzoek van Frencken heeft Benelux Sign Systems ervoor gezorgd dat de kabeldoorvoer 100% waterdicht is afgewerkt. Dit was een vereiste zodat de garantie op de gevelbeplating gewaarborgd blijft.

Naast de gevelreclame op het magazijn is ook het logo geplaatst boven de entree van het kantoorgedeelte. Ook hier is gekozen voor een profiel 5S aluminium doosletter. Dit maal zijn de letters gemonteerd op een aluminium pendelconstructie welke gemonteerd zit tegen de overstek.

Naast de gevelreclame heeft Benelux Sign Systems ook diverse bewegwijzeringsborden en stickers geplaatst zodat personeel, bezoekers en leveranciers zowel binnen het pand als buiten op het terrein de weg eenvoudig kunnen vinden. Daarnaast is er op de meeste ramen van het kantoorgedeelte privacy folie aangebracht om de inkijk in de verschillende kantoren zo veel mogelijk weg te nemen waar gewenst. Zowel de privacy folies als alle bewegwijzeringsonderdelen zijn compleet in Frencken huisstijl ontworpen en uitgevoerd.
Als laatste heeft Benelux Sign Systems in de bedrijfskantine een wand compleet voorzien van een airtex printbehang. Dit behang is naadloos uitgevoerd, en heeft maar liefst een oppervlakte van 11000 x 3300 mm!

Reactie van de klant

“Eerder dit jaar hebben wij een nieuwe vestiging betrokken aan de Dillenburgstraat in Eindhoven. Voor dit pand zijn we op zoek gegaan naar een partner voor de gevelreclame. Na een uitgebreid offertetraject zijn we uitgekomen bij Benelux Sign Systems. Uiteraard was de prijs een belangrijke factor maar daarnaast hebben we ook gekeken naar kwaliteit van de offerte en ‘meedenken’.

Op alle drie de punten scoorde BSS meer dan positief en hebben hun daarop de opdracht gegund. Daar hebben we geen spijt gehad, BSS heeft actief meegedacht en heeft een kostenoverschrijding voorkomen als gevolg van aanvullende eisen die in de aanloopperiode gesteld werden. De schitterende lichtreclame is uiteindelijk binnen budget mét aanvullende eisen én naar volle tevredenheid opgeleverd.

Naast de gevelreclame ontstond de behoefte aan een partner om onze huisstijl verder te ontwikkelen, een nieuw gebouw stelt ook nieuwe eisen. BSS heeft ons geholpen om onze huisstijl in ons nieuwe pand tot in de kleinste puntjes door te voeren. Interne signing is nu perfect op orde en glaswanden zijn daar waar nodig voorzien van een matte folie met gepersonaliseerd motief om inkijk te voorkomen. En, als ‘kers op de taart’, hebben zij voor de achterwand in ons bedrijfsrestaurant een uniek ontwerp gemaakt en gerealiseerd wat volledig recht doet aan de Frencken look-and-feel.”

De producten

– Profiel 5S doosletters
– Full colour prints
– ACM panelen v.v. full colour prints
– Glass etched privacy folie
– Airtex printbehang

Profiel 5S
Raambelettering

Meer informatie over onze producten? Bel ons: 040-2836930

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.