Hartman Local Crew

HARTMAN UITZENDGROEP houdt zich bezig met en is gespecialiseerd in onder andere logistieke werkzaamheden en het werk in de Rotterdamse havens. Hartman Local Crew is, als onderdeel van de uitzendgroep, een allround eventsupportorganisatie en gespecialiseerd in de concert- en festivalbranche. Zij zijn marktleider in het leveren van crew voor de op- en afbouw van vrijwel alle internationale acts op de grote podia in Nederland. Daarbij mogen zij zich al bijna veertig jaar de ”prefered supplier” noemen van concert organisator en promotor MOJO. Met deze hoofdrolspeler op dit gebied hebben zij een exclusieve deal. Bij alle grote acts verzorgen zij opbouw en afbouw en allerhande backstage activiteiten. Voor het kantoor in Rotterdam leverde Benelux Sign Systems de ROCK & ROLL uitstraling die daarbij past.

Logo Hartman op pand

De opdracht

In eerste instantie wilde de klant losse led letters die indirecte verlichting (aan de achterzijde) gaven. Na een goed gesprek op onze locatie in Nuenen hebben we toch geadviseerd om de verlichting aan de voorzijde te doen. Dit om de leesbaarheid te vergroten en ook omdat het gedeelte waar de verlichting naar achteren zou komen te klein is. De bestaande oude luifel reclame’s hebben we vervangen door deze compleet nieuwe uitstraling.

De uitvoering

Nieuwe losse letters, zonder de herkenbaarheid van het logo uit het oog te verliezen. Deze letters komen extra tot hun recht door de gekozen “randloze” profiel doosletters (profiel 5s), waardoor er een zeer strakke uitstraling ontstaat tegen de houten luifel. De 2 ronde lichtbakken versterken het totale beeld en zorgt voor een symmetrisch geheel. Alles gemonteerd op een dakconstructie welke d.m.v. betonballast op de luifel ligt.

De producten

Doosletterteksten verlicht profiel 5S blind en voor gemonteerd op een kokerprofiel. Met een doosletter profiel 5S creëer je een moderne uitstraling doordat de letters nagenoeg naadloos zijn. Onze doosletters en montagekoker zijn volledig gepoedercoat waardoor ze perfect beschermd zijn voor weersinvloeden van buitenaf.

Profiel 5S

 

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.