Newtone

Newtone is een advies- en accountantskantoor dat in 2024 is ontstaan uit een fusie tussen 3 bedrijven: Koenen en Co., HLB Witlox Van den Boomen en PKF Wallast. Newtone is met ruim 1100 medewerkers vanuit 13 vestigingen in zuid- en west-Nederland een betrouwbare partner voor ondernemend Nederland.

Newtone en Benelux Sign Systems

Benelux Sign Systems heeft in het verleden al reeds werkzaamheden verricht voor één van de fusiepartijen, namelijk: HLB Witlox Van den Boomen.

In 2021 is het voormalige HLB van Daal gefuseerd met Witlox van den Boomen, wat resulteerde in naamswijziging: HLB Wiltox Van den Boomen. Bij deze naamswijziging hoorde natuurlijk ook een nieuwe huisstijl, en een bijbehorende aanpassing van de signing aan binnen- en buitenzijde van alle panden. In 2021 heeft Benelux Sign Systems in totaal 8 vestigingen van HLB van Daal en Witlox van den Boomen, in Brabant en Limburg, voorzien van nieuwe signing.

Door de prettige samenwerking in het verleden tussen HLB Witlox van den Boomen en Benelux Sign Systems, en de nieuwe fusie, was Benelux Sign Systems ook dit maal weer de aangewezen partij voor de rebranding van alle panden.

 

Geheimhouding

Hoewel het voor het personeel van HLB Witlox Van den Boomen, PKF Wallast en Koenen en Co. natuurlijk bekend was dat er een fusie plaats ging vinden, is de nieuwe bedrijfsnaam en het nieuwe logo bewust geheim gehouden.

Benelux Sign Systems heeft het betreffende logo natuurlijk al in een eerder stadium mogen ontvangen, en heeft derhalve een geheimhoudingsverklaring (NDA) ondertekend.

 

De Opdracht

De opdracht voor Benelux Sign Systems was om in totaal 13 locaties van PKF Wallast, Koenen en Co. en HLB Witlox van den Boomen compleet te restylen in de nieuwe Newtone huisstijl. Daarnaast zijn er 3 locaties opgeheven, waarbij Benelux Sign Systems alle oude signing heeft mogen verwijderen.

De wens vanuit Newtone was om de rebranding zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. Om aan deze wens te voldoen heeft Benelux Sign Systems veel verschillende montageteams ingezet, en de complete ombouw van alle 13 panden gerealiseerd in slechts 3 dagen.

Reactie van de opdrachtgever

“Werken met Benelux Sign Systems, en dan in het bijzonder met Jos Kortooms (directeur/eigenaar) en Bjorn Jansen (Projectmanager) is kiezen voor een stukje zekerheid. Nadat we 3 jaar geleden al een signing opdracht bij hun neergelegd hadden om 6 kantoren te voorzien van ons toenmalige nieuwe merk, hebben we dat nu, na een zorgvuldig selectieproces, opnieuw gedaan voor de 13 kantoren van Newtone. En wederom is deze klus volledig conform planning en binnen begroting verlopen. “Kort op de bal, flexibel, probleemoplossend maar vooral kwalitatief” zijn zomaar een paar uitspraken die 100% op het lijf geschreven zijn van BeneluxSign. Ik gun iedereen, die verantwoordelijk is voor een (complex) signing-project, om samen te mogen werken met de crew van Benelux Sign Systems. Nogmaals dank voor jullie fantastische werk!”

Pim van den Boomen, senior marketing en communicatieadviseur Newtone.

 

Items

Om alle bestaande reclameuitingen van HLB Witlox Van den Boomen, Koenen en Co. en PKF Wallast aan te passen naar Newtone zijn er een breed scala aan verschillende items toegepast. Denk hierbij aan: Doosletters (profiel 5s), zuilen, freesteksten, parkeerborden en diverse foliebeletteringen.

Profiel 5S

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.