Wienerberger

Wienerberger is wereldwijd de grootste producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen: gevelbakstenen, binnenmuurstenen, raamdorpels, straatbakstenen en dakpannen. In Nederland produceert Wienerberger op 16 locaties met 17 fabrieken. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd Zaltbommel.

De opdracht

Wienerberger is al sinds jaar en dag een gewaardeerde klant. De bestaande neon teksten die we in 2005 op de locatie Zaltbommel hebben geproduceerd en gemonteerd waren uiteindelijk aan vervanging toe. In 2020 hebben wij bij de buren, Sealskin en Tiger, 2 nieuwe led teksten gemonteerd. Deze werden uiteindelijk 2 mtr. hoog waardoor het logo van Wienerberger wat weg viel in het totaal plaatje. Bij ons kwam dus de vraag om het logo te vernieuwen, niet alleen qua afmeting maar ook om de uitvoering van neon naar led te wijzigen.

De uitvoering

Het logo van Wienerberger is nu uitgevoerd als profiel 5s letters met inwendige led verlichting. Ook is het logo nu wat vergroot. Doordat het rode beeldmerk nu boven het metalen rek uitsteekt geeft dit een speelser beeld. Tevens zorgt het ervoor dat het nu nog beter zichtbaar is vanuit de A2. Ook bij de entree is het logo vervangen door een profiel 5s uitvoering met led verlichting. Beide led teksten zijn ook voorzien van day/night folie toplaag wat overdag zorgt voor een zwarte letters en ’s avonds voor een witte uitstraling.

De producten

Dooslettertekst verlicht profiel 5S voor gemonteerd op een kokerprofiel. Met een doosletter profiel 5S creëer je een moderne uitstraling doordat de letters nagenoeg naadloos zijn. Onze doosletters en montagekoker zijn volledig gepoedercoat waardoor ze perfect beschermd zijn voor weersinvloeden van buitenaf.

Profiel 5S

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.