Pentagon

Pentagon Freight Services is een logistieke dienstverlener met een team van 1200 professionals gespecialiseerd in logistieke diensten voor de energie industrie (olie, gas en hernieuwbare energie), met een wereldwijd netwerk van 71 eigen kantoren in Europa, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Noord en Zuid Amerika. Pentagon in Nederland verzorgt met een team van 51 collega’s in kantoren in Rotterdam, Oude-Meer en Drachten de weg, zee en luchttransporten, en op en overslag van gerenommeerde bedrijven in hoofdzakelijk de energie sector maar ook voor klanten in andere sectoren. Pentagon Freight staat al bijna 50 jaar bekend om haar logistieke expertise gekoppeld aan een betrouwbare dienstverlening.

De opdracht

Pentagon Nederland wilde haar naamsbekendheid in de regio Rotterdam vergroten d.m.v. het plaatsen van een groot ‘verlicht’ logo op zowel de voorzijde als de achterzijde van het nieuwe bedrijfspand in Rotterdam Botlek.
Via een bevriende relatie zijn we in contact gekomen met Benelux Sign Systems die de complete signing voor ons zou kunnen verzorgen.

Eindresultaat

Na ontvangst van de offerte hebben we diverse gesprekken gevoerd over de uitvoering van het ontwerp en uiteindelijk gekozen voor individuele doosletters met indirecte verlichting.
Onze buren hadden ook al belettering van Benelux Sign Systems – dus we konden al goed inschatten wat de kwaliteit van het logo zou zijn. De technische uitvoering werd van te voren goed met ons doorgenomen en de plaatsing verliep vlekkeloos.
We zijn erg tevreden over het hele traject en hebben enkele andere relaties al doorverwezen naar Benelux Sign Systems.

De producten

Dooslettertekst indirect verlicht profiel 3 blind gemonteerd tegen de gevels. Met een doosletter profiel 3 creëer je een moderne uitstraling doordat de letters indirect aan de achterzijde een verlichte uitstraling laten zien. Onze doosletters zijn volledig gepoedercoat waardoor ze perfect beschermd zijn voor weersinvloeden van buitenaf.

Profiel 3

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.