The Schippers Group

Al 50 jaar hebben ze een enorme “Passion for Farming”. Met de slogan Passion for farming maakt de familie Schippers duidelijk waarvoor het bedrijf staat. Ze dienen de veehouder en daar gaan we ver in. Continu ontwikkelen ze producten en diensten waarmee de boer “beter kan boeren”. Het resultaat is dat Schippers zich met 500 medewerkers, 100.000 producten en 12 kantoren steeds sterker positioneert in een internationale markt. De groei van de afgelopen jaren heeft ze doen realiseren dat de mogelijkheden ongekend zijn. Ze zijn ambitieuzer dan ooit en stellen alles in het werk om onze boeren nóg beter te laten boeren.

De opdracht

Voor de bouw van hun gloednieuwe hypermoderne pand van 42.000 m2 in Hapert was de familie Schippers op zoek naar een partij die hun pand op kon laten vallen. Een stukje herkenbaarheid. In het voortraject zijn er verschillende ontwerpen gemaakt wat uiteindelijk is geresulteerd in dit eindresultaat!

De uitvoering

Benelux Sign Systems heeft daarin meegedacht met verschillende voorstellen en demo-modellen met een ongekend mooi eindresultaat. Op en aan het pand zijn 4 mooie led-teksten “The Schippers Group” in verschillende afmetingen gemonteerd. En langs de dakranden totaal 810 meter! groene led-lichtlijnen 230v gestuurd (zonder drivers). Inmiddels wordt er in de omgeving gesproken over het noorderlicht van Schippers dus met de herkenbaarheid zit het wel goed.

De producten

Doosletterteksten verlicht profiel 5S blind en voor gemonteerd op een kokerprofiel. Met een doosletter profiel 5S creëer je een moderne uitstraling doordat de letters nagenoeg naadloos zijn. Onze doosletters en montagekoker zijn volledig gepoedercoat waardoor ze perfect beschermd zijn voor weersinvloeden van buitenaf.

Profiel 5S

Voor de led lijnen is gebruik gemaakt van een speciaal profiel welke over de daktrim is geplaatst. Informatie over contour ledlijnen? Bel ons: 040-2836930

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.