Bakkerij Godfried de Vocht

Al 31 jaar staat het familie bedrijf voor vakmanschap en kwaliteit. Bakkerij de Vocht is niet meer uit het straatbeeld weg te denken met winkels in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Son en Aalst/Waalre. Voor hun nieuwste winkel in Eindhoven, aan het Franz Leharplein, kwam Benelux Sign Systems in beeld.

gevelreclame

De opdracht

De vraag kwam van Dirk en Godfried of wij mee konden denken hoe de nieuwe winkel aan het Franz Leharplein aangekleed kon worden in de typische “Godfried de Vocht” huisstijl. Het pand bestond grotendeels, qua reclame uitingen, uit onverlichte panelen welke door middel van constructie op en tegen de luifel waren geplaatst. Tijd voor een totale restyling dus…

De uitvoering

Vanaf dit punt zijn we gestart met een opname door onze buitendienstmonteurs, zodat we alle maatvoeringen in ons bezit hadden. Vandaar uit is onze ontwerp afdeling gaan ontwerpen om in samenspraak met Dirk en Godfried tot een goed uitgangspunt te komen. Hieruit is besloten om een verlichte dooslettertekst middels opbouwkoker te plaatsen aan de luifel en de winkelruiten te voorzien van 2 raambeletteringen. Deze producten hebben we in een korte termijn kunnen fabriceren aangezien we alles zelf in eigen productie hebben. Hierdoor kunnen we ook ten alle tijden de kwaliteit waarborgen! Ten slotte hebben onze eigen buitendienst monteurs de doosletters en raambelettering aangebracht wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een prachtige nieuwe winkel van Godfried de Vocht De Echte Bakker!

De producten

Dooslettertekst verlicht profiel 5S voor gemonteerd op een kokerprofiel. Met een doosletter profiel 5S creëer je een moderne uitstraling doordat de letters nagenoeg naadloos zijn. Onze doosletters en montagekoker zijn volledig gepoedercoat waardoor ze perfect beschermd zijn voor weersinvloeden van buitenaf.

Profiel 5S

Raambeletteringen uitgevoerd met Etched folie Crystall Glass, dit geeft een mooie moderne uitstraling aan de winkelruiten zonder dat het heel nadrukkelijk aanwezig is.

Raambelettering

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.