Hotel Rosveld ****

Nieuwe blikvanger in Nederweert. Kom je via de A2 Nederweert binnenrijden kan je er niet omheen!
Hotel Rosveld, een prachtig hotel voorzien van 80 hotelkamers, diverse vergaderruimtes en een dakterras.

Benelux Sign Systems had de opdracht om mee te denken hoe de huisstijl van Hotel Rosveld zo mooi mogelijk toegepast kon worden op het nieuwe pand. Dit voor zowel de buitenzijde als de binnenzijde.  Fase 1 is inmiddels gereed. We hebben hier als Benelux Sign Systems alles tot in de puntjes mogen verzorgen van o.a. : Lichtreclames aan de gevel, op het dak en luifels, authentieke neons boven de entree, LED-neon doosletters in de ontbijtzaal en bewegwijzering door het hele hotel. Ook hebben we in een eerdere fase al de mast voorzien van doeklichtbakken.

Lichtreclames buiten (fase 1)

De uitdaging was om de zichtbaarheid van het hotel te vergroten zodat het hotel goed zichtbaar zou zijn vanaf de A2. Dit alles binnen de restricties van de gemeente. We zijn hier begonnen met een demo plaatsing van een letter om de juiste grootte te bepalen, vervolgens is er een heel traject aan gegaan met de gemeente middels diverse voorstellen om tot goedkeuring van de plannen te komen. Vervolgens was er de wens van de klant om zo weinig mogelijk staalconstructie zichtbaar te hebben. Hiervoor hebben we diverse constructieberekeningen opgesteld zodat dit uiteindelijk ook te realiseren was.
Na een lang proces hebben we uiteindelijk diverse doosletters in profiel 5S geplaatst op gecoate staalconstructies. Binnenkort zullen hier de logo’s en aanvullende teksten nog geplaatst gaan worden maar tot die tijd is het hotel nu al het mooiste plekje van Nederweert!

NEON boven de entree

We hebben hier NEON glassystemen aangebracht op aluminium ladderframes. Dit geeft een industriële uitstraling wat perfect aansluit op de look & feel van Hotel Rosveld!

Doosletters met LED-neonlook

De vraag van de klant was om een mooie eyecatcher te maken in de ontbijtzaal met de letters “GOOODMORNING”.  De uitdaging hier lag in de betonnen wand waar de letters op moesten komen. Omdat zowel wij als de klant het niet fraai vonden om deze letters op een constructie te bouwen moesten we een oplossing vinden voor de bekabeling. Als oplossing hebben we een doekframe geplaatst van 30 mm diep met daarin akoestische panelen zodat dit doek naast het visuele aspect ook een functioneel karakter heeft. Achter dit doek zit de bekabeling voor de doosletters weggewerkt wat uiteindelijk een nette afgewerkte uitstraling geeft. We hebben hier gekozen voor LED-neon doosletters, als vervanging voor de authentieke NEON glassystemen. Visueel zie je nagenoeg geen verschil maar toch is het uitgevoerd met duurzame LED modules.

Mastreclame

Hier hebben we op 44 meter hoogte 8 doeklichtbakken geplaatst van maar liefst 5300x4500mm per stuk. In samenwerking met de mastenbouwer hebben we de lichtbakker perfect kunnen voorbereiden zodat ze uiteindelijk met speciaal transport naar Nederweert konden! Het resultaat een prachtige mast die van veraf al te bewonderen is!

Bewegwijzering binnen

Hier hebben we 3 mm blauwstaal toepast, waarin we de letters hebben uit gelaserd. Vervolgens is alles netjes afgewerkt met blanke coating. Het resultaat is een prachtig paneel wat recht doet aan de robuuste uitstraling van het beton erachter.

Benelux Signing ontwikkelde sprankelende lichtreclame met zowel extern als intern de juiste look and feel, passend bij de identiteit van Hotel Rosveld in Nederweert.
“Wij zagen hier vakmanschap en toewijding bij het ontwikkelen van op maat gemaakte en tot in de puntjes uitgewerkte signing. Hun werk spreekt voor zich, waardoor de esthetiek en zichtbaarheid van ons hotel zijn gewaarborgd. Lof aan Benelux Signing voor hun toewijding en expertise. We zijn blij met de resultaten!”

Benelux Sign Systems heeft hier het volledige arsenaal aan producten toe kunnen passen van bewegwijzering tot grote lichtreclames en alles wat daartussen zit.  Wij bedanken Riton en Leonie Loverbosch voor hun vertrouwen in Benelux Sign Systems en wensen ze veel succes met dit prachtige hotel in  Nederweert.

De producten

– Profiel 5S doosletters
– Neon teksten
– Mast reclame
– LED-neonlook
– Bewegwijzering

Profiel 5S
Led Neonlook

Meer informatie over onze producten? Bel ons: 040-2836930

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.