The quality of passion

Chainn is een jong bedrijf wat telers van verse groenten en fruit verbindt met afnemers in Europa. Bij Chainn houden we van ons vak. We worden enthousiast van alles wat er in de markt gebeurt. Of het nu om producenten of afnemers gaat. Want door open samen te werken en transparant te handelen, kunnen we deze beide partijen op een passende en efficiënte manier verbinden. Zo creëren we niet alleen goede relaties, maar win-win situaties voor iedereen.

Chain logo langs snelweg

De opdracht

Door de onstuimige groei van de afgelopen jaren waren wij toe aan een groter onderkomen. Dat hebben wij gevonden direct aan de snelweg op de bovenste verdieping van een prachtig pand. Een ideale plek om ons bedrijf nog meer op de kaart te zetten, waarbij een goede signing natuurlijk niet mocht ontbreken. Benelux Sign Systems heeft hiervoor een geanimeerde led lijn gemaakt. Vooral de animatie in ons logo is echt een eyecatcher en geeft mooi de dynamiek weer die ons bedrijf zo kenmerkt.

De producten

Een geanimeerd logo uitgevoerd in led in combinatie met profiel 5S led letters. Dit complete logo is aan de buitenzijde tegen de gevel gemonteerd d.m.v. constructie. Op de binnenzijde van de ramen is in spiegelbeeld nog witte folie geplakt om zo de achterzijde van de letters af te dekken. Dit zorgt tevens ook voor een leuk en speels diepte effect. Wie ’s avonds op de A29 bij Barendrecht zal rijden zal dit logo zich vast niet ontgaan.

Profiel 5S

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.