Coppelmans Valkenswaard

Na een lang vergunningstraject is men bij tuincentrum Coppelmans druk bezig met de uitbreiding en verbouwing van het huidige pand in Valkenswaard. Het tuincentrum wordt uitgebreid van 4500 m2 naar 10000 m2, waarbij ook de bestaande winkel compleet wordt gerenoveerd. Het pand krijgt een nieuwe indeling met een vriendelijke routing. Er komt een Jumper dierenafdeling en ook het Restaurant en speelfaciliteiten worden vernieuwd. Het pand is volledig CO2 neutraal, door inzet van een warmtepompinstallatie en maar liefst 1800 zonnepanelen. Inmiddels is de entree vernieuwd.

De opdracht

Afgelopen week mochten wij de prachtige nieuwe ingang voorzien van de nieuwe signing. Deze bestaat uit een blind gemonteerde, ledverlichte profiel 5s dooslettertekst “Coppelmans + bloemlogo”. Daaronder een wederom blind gemonteerde onverlichte witte subtekst “tuincentrum vol groene ideeën”. Hiermee is deze lokatie ook voorzien van het nieuwe Coppelmans logo zoals we eerder mochten plaatsen in Nuenen en Deurne.

Wij danken Bas Coppelmans voor het in ons gestelde vertrouwen, en wensen Bas en zijn team veel succes met de verdere verbouwing van dit prachtige pand.

De producten

Een verlichte doosletter tekst, profiel 5S, welke blind gemonteerd is tegen de gevel. Met een doosletter profiel 5S creëer je een moderne uitstraling doordat de letters nagenoeg naadloos zijn. Onze doosletters zijn volledig gepoedercoat waardoor ze perfect beschermd zijn voor weersinvloeden van buitenaf.

Profiel 5S

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.