Geevers Classic Cars

Geevers Classic Cars is een gevestigde naam en staat bekend om zijn specialisatie in klassieke auto’s, waaronder iconische merken zoals Mercedes Benz, Ford Mustang en Chevrolet Corvette. Hun showroom herbergt een schat aan erfgoed, waar elke auto een uniek verhaal vertelt van elegantie en tijdloze schoonheid. Met een diep respect voor het verleden en een oog op de toekomst blijft Geevers Classic Cars in Asten een bestemming voor autoliefhebbers, terwijl ze ook innovatieve technologieën omarmen om hun passie te belichten.

Kunstwerk

Wat deze prachtige nieuwe bestemming nog opvallender maakt, is de adembenemende gevelreclame, vakkundig gemonteerd door Benelux Sign Systems. Als een kunstwerk in de straten van Asten, straalt de gevelreclame van Geevers Classic Cars met een ongekende pracht en allure. Elke doosletter is doordrenkt met de nieuwste technologieën, voorzien van RGBW-verlichting die elke mogelijkheid van kleuren mogelijk maakt. Maar het gaat verder dan alleen de verlichting; deze letters zijn volledig DMX-gestuurd, waardoor een betoverende symfonie van licht en beweging wordt gecreëerd die de voorbijgangers betovert en verwondert.

 

buitenreclamen gevers

Aantrekkingskracht

Als de zon ondergaat, komt de gevelreclame tot leven als een fonkelende ster aan de horizon. Het is een symbool van vakmanschap, innovatie en de tijdloze schoonheid van klassieke auto’s. Voorbijgangers worden aangetrokken door het spektakel, terwijl de naam Geevers Classic Cars in de schijnwerpers wordt gezet als een bestemming voor autoliefhebbers en kenners.

Profiel 5S

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.