Nieuw logo ingevlogen
“knap staaltje werk”

Op 5 februari jl. was het dan eindelijk zo ver! De volgende stap in de verandering van “DMG” naar “De Mandemakers Groep”, werd gezet. Het nieuwe logo kreeg een mooie plek op ons hoofdkantoor.

Al diverse opdrachten heeft Benelux naar tevredenheid voor ons uitgevoerd. Maar dit was niet zo maar een opdracht.
Het was een heel spektakel om te zien. Een torenkraan die met een reikwijdte van wel 47 meter, de metershoge letters van ruim 2 meter, al bungelend door de lucht, met de nodige elegantie en behendigheid, vakkundig op hun plaats wist te zetten. En gelukkig zat het weer ons mee!

De Mandemakers groep gevelletters

De opdracht

Deze opdracht had een zodanig specialistisch karakter, dat wij daarom voor Benelux hebben gekozen. Door eerdere samenwerkingen, kennen wij hun expertise. We zijn erg blij met het eindresultaat en we krijgen nog dagelijks complimenten over de uitvoering. Zoals gezegd, “knap staaltje werk”.

De uitvoering

Samen met DMG hebben wij meegedacht in de uiteindelijke uitvoering van de lichtreclame’s. Vooraf hebben we verschillende voorstellen en een demo-model geproduceerd om zo duidelijkheid te geven wat de beste opties zouden zijn. Omdat de daktekst van grote afstand leesbaar moest zijn, hebben we ook met elkaar gekeken wat de juiste afmeting moest zijn. Zo zijn we samen tot een ongekend mooi eindresultaat gekomen.

De producten

Doosletter teksten, profiel 4, met led verlichting. Op de voorzijde van deze letters is de day/night folie toegepast welke zorgt voor een duidelijke donkere tekst overdag en een opvallende witte uitstraling in de avond. De daktekst is gemonteerd op een speciaal gemaakte constructie. De led tekst op de muur is d.m.v. staanders en constructie in de grond geproduceerd.

Profiel 4

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.