Eerste RGB Wall Washers in samenwerking met Cleary Led Solutions

Benelux Sign Systems heeft zijn eerste eigen productie RGB Wall Washer geïntroduceerd bij Aziatisch restaurant MINT op de Markt in Eindhoven.

Deze RGB LED Wall Washers hebben een afmeting van maar liefst 1200 mm breed, waarvan er 4 geplaatst zijn op het balkon (zie foto). De modules zijn IP 67 en voorzien van Philips Lumiled HP LED’s met een speciale lens die in Denemarken is vervaardigd. Het geheel wordt draadloos aangestuurd en verbruikt maar 60 Watt per module. Deze RGB Wall Washers zijn de eerste uit een serie armaturen die geproduceerd is in samenwerking met Cleary LED Solutions uit Nuenen.

Jos Kortooms is heel tevreden met de samenwerking met Cleary LED Solutions. “Deze mensen denken goed met ons mee en weten exact waar de markt om vraagt”. De directeur, de heer Gerard van Keulen, heeft daar ook de nodige jaren ervaring in en bovendien is er een geweldig technisch team werkzaam.

Binnenkort starten we nieuwe projecten met hun en vooral van de nieuwe Cleary flexible LED, waar lichtbakken mee worden uitgelicht, heb ik zeer hoge verwachtingen. Ook wordt er hard gewerkt aan een LED vervanger voor TL buizen die het licht wel reflecteert, als enige LED Tube voor de signing op de markt.