Eeterij ‘t Lambertje in Boxtel nu herkenbaar!

Eeterij ’t Lambertje, voorheen Cafetaria ’t Lambertje, is een eetgelegenheid in winkelcentrum Oosterhof in Boxtel. Men kan hier terecht voor de meest uiteenlopende dingen. Denk bijvoorbeeld aan een traditionele friet met snack, diverse schotels of een lekker bakje koffie met huisgemaakte appeltaart.

Onlangs is winkelcentrum Oosterhof compleet verbouwd waardoor Eeterij ’t Lambertje ook een nieuwe uitstraling heeft gekregen. Benelux Sign Systems heeft hier hun steentje aan mogen bijdragen door het leveren en monteren van de gevelreclames, terrasschermen en neonlook.

De Opdracht:
In het begintraject heeft Eeterij ’t Lambertje een bezoek gebracht aan onze locatie in Nuenen voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek werd al vrij snel duidelijk wat er moest gebeuren, en naar welk product de voorkeur uitging. Eeterij ’t Lambertje heeft voor de gevelreclame gekozen voor 30mm diepe ThinSign letters welke aan de voorzijde zijn voorzien van blauwe Day & Night folie.

Door het toepassen van de Day & Night folie is het mogelijk om de letters overdag een andere uitstraling te geven als in de avond. In dit specifieke geval moesten de letters overdag in de huisstijl blauwe kleur uitgevoerd worden, en moesten deze ’s avonds juist wit oplichten om een hogere attentiewaarde te creëren.

Uiteindelijk zijn er twee reclames geplaatst met ieder een totale breedte van 3000mm.

Naast de gevelreclames heeft Benelux Sign Systems ook een 8-tal terrasschermen mogen leveren en monteren. Dit zijn terrasschermen van het type Santa Lucia met een maatvoering van 1500 x 1500 mm. Doordat er gebruik is gemaakt van een systeem met tussenpalen en grondkokers zijn de terrasschermen compleet demontabel. Meer informatie over onze terrasschermen kunt u vinden op www.terrasbouw.nl.

Om het interieur van de zaak iets meer aan te kleden heeft Benelux Sign Systems ook een neonlook sign met de tekst “Gewoon Lekker!” geleverd. Deze hebben wij op verzoek van Eeterij ’t Lambertje opgehangen in de bestaande plantenwand. Meer informatie over neonlook kunt u vinden op www.neon-look.nl