Eindhoven Airport heeft er weer een parkeergarage bij

Gelegen op een steenworp afstand van Eindhoven Airport, staat de “nieuwe” P3 parkeergarage. Het bouwwerk stond eerder al bij een ziekenhuis en daarna jarenlang naast het Klokgebouw op Strijp-S, in het centrum van Eindhoven.
De garage van staal telt vier verdiepingen en biedt plaats aan maximaal 400 auto’s. Met een verwarmde hellingbaan kan de garage ook bij gladheid en sneeuw worden gebruikt.
Om het gebouw een mooiere uitstraling te geven zal het in de toekomst nog worden aangekleed met groene beplanting tegen de gevel.

Omdat we bij de parkeergarages P1 en P4 ook de led reclame aanduidingen hebben verzorgd was het dus vanzelfsprekend dat we ook bij de nieuwe P3 parkeergarage nieuwe led teksten zouden gaan produceren.
Deze led teksten zijn 1500 mm hoog en zijn uitgevoerd als profiel 5. Deze parkeer aanduidingen zijn niet het enige waar we bekend om staan. Ook de welbekende “Eindhoven Airport” op het dak van terminal en de “Welcome” led tekst boven de entree zijn ook door ons geproduceerde installaties.