Wij kiezen voor de LED oplossingen van Cleary Led Solutions

Na een gedegen voorbereiding en diverse testen op gebied van levensduur en terugval gaat Benelux Sign Systems voortaan gebruik maken van LED oplossingen van Cleary LED solutions.

In de reclame wereld is het van groot belang dat er kwaliteit LED worden gebruikt voor buiten oplossingen en dat je een uitgebreid scala hebt van LED producten die op elkaar zijn afgestemd met betrekking van lichtsterkte en spreiding van het licht. Bovendien moeten de LED’s voldoen qua lumen aan de nieuwe lichthinder wetgeving die er aan staat te komen.

Cleary LED solutions is een jonge onderneming met technici die hun sporen hebben verdiend in de signage bij Philips en hebben samen met Benelux deze LED oplossingen uitgewerkt en getest. Alle producten hebben het CE keurmerk, Kema keur, UL certificaten. Hiermee hebben ze het exclusieve contract verworven om LED leverancier te worden aan Benelux Sign Systems en kan er 5 jaar garantie gegeven worden op het totale product.

Onder dezelfde merknaam Cleary LED solutions levert Benelux niet alleen LED oplossingen voor de signage, maar ook:
• Wall Washers
• RGB Washers
• Downlighters
• LED Tubes
• Floodlight

en alle soorten flexibele LED oplossingen voor binnen en buiten.
Bovendien is het mogelijk om uw eigen kleur LED aan te laten maken, met de suspensie coating methode die ontwikkeld is in Amerika.

Wilt u meer weten over deze nieuwe LED oplossingen, neem dan gerust contact met ons op. De mensen van afdeling verkoop staan u graag ter woord met hun adviezen.