Kreta je was fantastisch!

Voor ons 40 jarig jubileum zijn wij afgelopen weekend afgereisd, met alle medewerkers en partners, naar het zonovergoten Kreta!
Op vrijdagochtend vertrokken we in alle vroegte (04:45 uur!) met speciaal vervoer, jawel de PSV spelersbus, naar Eindhoven Airport waar we om 07:10 uur vertrokken.
Eenmaal aangekomen op Heraklion Airport stond er meteen een bus klaar om ons naar de accommodatie te brengen waar we het lange weekend zouden verblijven.
De rest van die vrijdagmiddag konden we de omgeving verkennen en ’s avond waren we uitgenodigd bij restaurant “Zachos” in oud Chersonissos waar we deze dagen vaker gezellige avonden beleefden.
Zaterdag stond in het teken van een leuke boottocht op een Piratenboot, jazeker! Het weer was geweldig en daarom hadden we onderweg genoeg tijd om te eten, drinken en natuurlijk te zwemmen.
Als je op Kreta bent dan mag natuurlijk ook een on-en-off road jeepsafari niet ontbreken. Die zondag hebben we dit, in een lange karavaan met maar liefst 11 jeeps mogen beleven.
Een totale rit van maar liefst 130 km met 4 stops waarbij we onderweg ook konden genieten van de plaatselijke dorpjes waar we doorheen reden, een heerlijke BBQ en het afkoelen in de zee.
Zoals elke avond was het bij restaurant “Zachos” genieten van het eten, de gezelligheid en het “gevaarlijke” krokodillenspel waarbij ook het bekende drankje raki aan te pas kwam 😉
Al met al is het met alles wat we gedaan en beleefd hebben een meer dan geslaagd weekend geweest waarin we allemaal enorm hebben genoten!

Kreta je was fantastisch!