Ombouw BCC Alexandrium Rotterdam is een feit!

Sinds vorige week heeft ook BCC zich gevestigd in het grootste winkelcentrum van Rotterdam. Winkelcentrum Alexandrium telt in totaal 216 winkels welke bestaat uit 3 gedeeltes namelijk: Alexandrium Shopping Center, Alexandrium Megastores en Alexandrium Woonmall. De nieuwe winkel van BCC bevindt zich in het gedeelte van de Megastores waar sinds kort nu ook een “Mega-neon-signing” is geplaatst.

Neon ouderwets? Echt niet!

In samenwerking met het bedrijf Superneon hebben wij het gigantische logo van BCC, tussen de andere neonsigns, gemonteerd. Met een totale lengte van 18 mtr, een letterhoogte van 3 mtr en een logo hoogte van 4,5 mtr. kan het winkelend publiek er niet omheen dat BCC is gesetteld.

Totale ombouw

Benelux Sign Systems heeft verder ook opdracht gekregen om de megastore om te bouwen naar de herkenbare BCC signing. Een dubbelzijdige zuil welke aan weerszijde bestaat uit 6 reclame vlakken, diverse fondplaten en folie werkzaamheden behoorde ook tot deze ombouw. BCC is al geruime tijd een goede klant van ons en deze locatie is dan ook zeker een mooie referentie.