Op zoek naar een verlichte LED letter?

Als u op zoek bent naar verlichte LED letters, is het misschien een idee om eens te kijken naar onze ThinSign® letters. Deze vorm van LED letters zijn perfect om uw winkel meer op te laten vallen in een drukke winkelstraat of een grijs industrieterrein. Daarnaast worden dit soort letters snel goedgekeurd door gemeentes.

ThinSign® letters zijn kunststof LED letters met verlichting. ThinSign® letters zijn met 30 mm dunner dan de normale LED letters. Doordat er bij deze letters gebruik gemaakt wordt van LED verlichting hebben de letters een egale uitlichting. De letters zijn leverbaar in alle kleuren! Veel gemeenten schrijven deze letters voor als lichtreclame letters omdat deze wat subtieler ogen maar alsnog goed opvallen. Veel grote merken maken al gebruik van ThinSign® letters.

Deze vorm van lichtreclame letters zorgen ervoor dat het logo van uw winkel of bedrijf op een strakke manier op de muur komt zonder dat het er overdadig uit ziet. Deze kunststof letters met verlichting zijn daarom de perfecte manier om uw winkel of bedrijf beter te laten opvallen!

De productie van de ThinSign® letters, en alle andere artikelen van Benelux Sign Systems, vinden plaats in eigen huis. Het design, de bewerking van de aparte onderdelen en het spuiten wordt allemaal door onszelf gedaan. Doordat elk onderdeel zelf gemaakt wordt weet u zeker dat u enkel kwaliteit geleverd krijgt.

Heeft u interesse in onze ThinSign® letters of een andere vorm van kunststof LED letters? Dan kunt u gelijk een offerte aanvragen! Hebt u vooraf nog vragen over ThinSign® letters of over de andere diensten en aanverwante zaken van Benelux Sign Systems? Neem dan nu contact op, uw vraag zal zo snel mogelijk behandeld worden!

Tot snel bij Benelux Sign Systems!

Meer informatie over dit product?
Bel: (040) 283 6930

Vrijblijvende offerte
Afspraak maken
(040) 283 69 30
info@beneluxsign.nl