Schoenenreus klaar voor de toekomst

Momenteel viert Schoenenreus met diverse acties de vernieuwing die de afgelopen maanden is doorgevoerd. Door het vernieuwen van de filialen, het moderniseren van het assortiment en het uitbreiden van het omnichannel karakter is Schoenenreus klaar voor de toekomst.

Vernieuwing filialen

Nooit eerder was de detailhandel zo onderhevig aan verandering als nu. Mede met behulp van Benelux Sign Systems heeft Schoenenreus hierop in gespeeld door alle 141 winkels in Nederland en België in enkele maanden tijd te verbouwen naar een eigentijds en fris concept met meer winkelgemak. De winkels zijn veel lichter door het toepassen van nieuwe vloeren, nieuwe stellingen een nieuw beleid in POS-materiaal en nieuwe gevels. Dankzij Benelux Sign Systems hebben de puien een nieuw aanzicht door het toepassen van nieuwe lichtbakken boven de entrees van de winkels.

Assortiment

Het assortiment schoenen, accessoires en A-merk sport is modieus en actueel. Wat blijft is de vertrouwde lage prijs. Door de recente toevoeging van een budgetlijn naast de vernieuwde eigen merken is Schoenenreus een echte value retailer.

Online

Het omnichannel karakter van Schoenenreus is de afgelopen periode sterk verbeterd. Door aanpassingen in de vormgeving en functionaliteiten is de webshop moderner en gebruiksvriendelijker. Inspelend op de sterke groei in de online business en de toename in gebruik van mobiele apparaten voor het bezoeken van de site, heeft Schoenenreus een mobiele site gelanceerd. Tevens zorgt de koppeling van systemen en afdelingen voor een degelijke omnichannel aanpak. De webshop is, mede dankzij deze vernieuwde online-applicaties, het grootste filiaal van Schoenenreus.