Op zoek naar LED verlichting in Eindhoven?

Bij Benelux Sign Systems kunt u LED verlichting kopen die we speciaal voor u op maat maken. Deze LED lampen werken anders dan conventionele verlichting, doordat er geen gloeidraad wordt gebruikt voor het verlichten.

In plaats daarvan wordt een diode, een halfgeleider, gebruikt. De diode geeft licht zodra er stroom doorheen schiet. Daar komt ook de naam LED vandaag. Dit staat voor ‘Light Emitting Diode’, ofwel lichtgevende diode.

LED verlichting heeft allerlei voordelen boven andere typen verlichting:

  • Aanzienlijk langere levensduur (gaat gemiddeld 20 jaar mee)
  • Milieuvriendelijker (verbruikt 85% minder energie)
  • Bevat geen giftige stoffen en is handwarm

Ook hoeft de lamp niet op te warmen en geeft deze meteen vol licht. Waar u ook LED verlichting voor zoekt, Benelux Sign Systems heeft altijd een oplossing voor u.

Benieuwd en op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Waarom LED verlichting kopen?

LED verlichting is een ideale vorm van reclame voor ondernemingen. Dat komt omdat LED lampen een lange levensduur hebben en een laag energieverbruik. Indien u kiest voor RGB LED, dan is nagenoeg elke kleur mogelijk. Benelux Sign Systems kan LED verlichting in Eindhoven en omgeving voor u produceren in diverse kleuren en in diverse vormen.

Dat kan voor buiten en binnen. Ook voor LD TL-tubes bent u bij ons aan het juiste adres. Deze opvallende, egale vorm van belichting is ideaal om de aandacht te vestigen op bijvoorbeeld kantoren, retail filialen, fabrieken en parkeerruimtes.

LED verlichting voor winkels

Bij Benelux Sign Systems kunnen wij uw winkel voorzien van LED verlichting. Aangezien het een duurzame en goedkopere manier van verlichting is, kan het zeer aantrekkelijk zijn voor uw winkel. De energierekening gaat door onze belichting omlaag en deze verlichting geeft een mooi egaal licht waardoor uw winkel een lichtere uitstraling krijgt.

Wilt u LED verlichting of neon letters aanschaffen voor in uw winkel? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij een offerte voor u op kunnen maken. U kunt dan zo snel mogelijk genieten van uw door LED verlichting verlichtte winkel!

De LED expert in Eindhoven

Benelux Sign Systems is dé LED expert in Eindhoven en omgeving. Wij houden kantoor in Nuenen maar hebben klanten over de hele Benelux. Wilt u meer weten over wat wij doen, wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van led of neon verlichting of wilt u ervaringen van andere klanten die u voorgingen horen?

Op onze website hebben wij een uitgebreide lijst met referenties naar eerdere projecten voor klanten. Hier kunt u zien welke grote bedrijven klant bij ons zijn, projecten die wij uitgevoerd hebben en hoe dit is ontvangen bij de klant.

Naast LED lampen hebben wij nog vele andere soorten verlichting in ons assortiment!

Wilt u LED verlichting in Eindhoven?

Benelux Sign Systems is gespecialiseerd op het gebied van gevelbelettering. Door de jaren heen zijn we steeds verder uitgegroeid tot een vakkundig specialist op het gebied van onder meer formuleontwerp en lichtreclame. Wij onderhouden vele langdurige relaties met diverse klanten en leveren hen tot grote tevredenheid prachtige projecten af.

Bij Benelux Sign Systems kunt u reclame verlichting kopen die wij voor u ontworpen en geproduceerd hebben. Daarnaast helpen wij u graag met het monteren en het onderhouden.

Als u meer had willen weten over onze soorten verlichting dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken door te bellen naar (040) 283 69 30, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Voor creatieve reclame verlichting in Eindhoven gaat u naar Benelux Sign Systems!

Wij zijn gevestigd in Nuenen maar hebben klanten uit heel Nederland. Zo zijn wij onder andere werkzaam geweest in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Helmond en Utrecht.

Onze producten Contact opnemen