Led verlichting in Eindhoven en omgeving

LED verlichting in Eindhoven kopen doet u bij Benelux Sign Systems. We maken ze speciaal voor u op maat. Deze LED lampen werken anders dan conventionele verlichting, doordat er geen gloeidraad wordt gebruikt voor het verlichten. In plaats daarvan wordt een diode, een halfgeleider, gebruikt.

De diode geeft licht zodra er stroom doorheen schiet. Daar komt ook de naam LED vandaag. Dit staat voor ‘Light Emitting Diode’, ofwel lichtgevende diode. We bieden u led verlichting op maat aan.

Led verlichting in Eindhoven | vele jaren ervaring

  • 35 jaar ervaring in het vak
  • Wij produceren elke vorm van lichtreclame. Van thin signs tot aan neonletters en raambelettering
  • We denken graag met je mee
  • Productie volledig in eigen hand. Het design, de bewerking van kunststof en aluminium onderdelen, het glasblazen en spuiten.

Bekijk ons assortiment aan led verlichting in Eindhoven en plaats een bestelling. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. We geven u graag advies.

Led verlichting op maat

Dankzij de led verlichting op maat in Eindhoven onderscheidt u uw bedrijf op het industrieterrein van andere bedrijven. Misschien heeft u al eens aan led lampen gedacht. Middels onze led lampen kunt u de gevel van het pand op een aantrekkelijke manier verlichten en uw logo op een aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen.

Dit is ideaal wanneer de architectuur van het gebouw al voor zich spreekt. Of wanneer u onverlichte gevelreclame op het pand heeft. Zodoende kunt u de gevel middels led verlichting nog meer laten opvallen. We bieden u een groot aanbod aan verlichting op maat aan.

Langere levensduur en geen giftige stoffen

LED verlichting heeft allerlei voordelen boven andere typen verlichting:

  • Aanzienlijk langere levensduur (gaat gemiddeld 20 jaar mee)
  • Milieuvriendelijker (verbruikt 85% minder energie)
  • Bevat geen giftige stoffen en is handwarm
  • De warm hoeft niet eerst op te warmen, maar geeft meteen veel licht

Benelux Sign Systems is de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een vakkundig specialist op het gebied van neon verlichting en gevelreclame.

Ideale vorm van reclame voor ondernemingen

LED verlichting in Eindhoven is een ideale vorm van reclame voor ondernemingen. Dat komt doordat LED lampen een lange levensduur hebben en een laag energieverbruik. Indien u kiest voor RGB LED is nagenoeg elke kleur mogelijk. Benelux Sign Systems kan LED verlichting voor u produceren in diverse kleuren en in diverse vormen.

Voor binnen en buiten

Deze lampen zijn geschikt voor buiten en binnen. Van strips tot aan inbouwspots en wandlampen. Ook voor LD TL-tubes bent u bij ons aan het juiste adres. Deze opvallende, egale vorm van belichting is ideaal om de aandacht te vestigen op bijvoorbeeld kantoren, retail filialen, fabrieken en parkeerruimtes.

Voor winkels

Bij Benelux Sign Systems kunnen wij uw winkel voorzien van LED verlichting in Eindhoven. Aangezien het een duurzame en goedkopere manier van verlichting is, kan het zeer aantrekkelijk zijn voor uw winkel. De energierekening gaat door onze belichting omlaag en deze verlichting geeft een mooi egaal licht waardoor uw winkel een lichtere uitstraling krijgt.

Dagelijks zijn er gemiddeld zo’n 18 bussen, hoogwerkers en vrachtwagens onderweg om de bestelde reclames te monteren. Maar ook om te onderhouden of om een opname te verrichten voor het plaatsen van een nieuwe reclame.

Gespecialiseerd in gevelbelettering

Benelux Sign Systems is gespecialiseerd op het gebied van gevelbelettering. Door de jaren heen zijn we steeds verder uitgegroeid tot een vakkundig specialist op het gebied van onder meer formuleontwerp en lichtreclame. Wij onderhouden vele langdurige relaties met diverse klanten en leveren hen tot grote tevredenheid prachtige projecten af.

Bij Benelux Sign Systems kunt u reclame verlichting kopen die wij voor u ontworpen en geproduceerd hebben. Daarnaast helpen wij u graag met het monteren en het onderhouden.

Dé led expert in Eindhoven en omstreken

Benelux Sign Systems is dé LED expert in Eindhoven en omgeving. Wij houden kantoor in Nuenen maar hebben klanten over de hele Benelux. Wilt u meer weten over wat wij doen, wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van led of neon verlichting of wilt u ervaringen van andere klanten die u voorgingen horen? Lees dan hier onder verder of neem contact met ons op,

Referenties

Op onze website hebben wij een uitgebreide lijst met referenties naar eerdere projecten voor klanten. Hier kunt u zien welke grote bedrijven klant bij ons zijn, projecten die wij uitgevoerd hebben en hoe dit is ontvangen bij de klant.

Werkzaam in heel Nederland

Wij zijn gevestigd in Nuenen. Dit betekent echter niet dat we alleen in deze omgeving werkzaam zijn. Alles behalve zelfs. Wij hebben klanten uit heel Nederland.

Zo zijn wij onder andere werkzaam geweest in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Helmond en Utrecht. Waar uw bedrijf ook gevestigd is; we bieden u graag led verlichting op maat aan.

Bekijk het aanbod en bestel

Kies voor onze led verlichting in Eindhoven

Bekijk ons aanbod aan led lampen en kies voor led verlichting in Eindhoven van Benelux Sign Systems. Zodoende helpen wij u graag met de gevelbelettering van uw pand.

Als u meer had willen weten over onze soorten verlichting dan kunt u contact met ons opnemen. We geven u graag advies. Wij zijn te bereiken door te bellen naar (040) 283 69 30, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Voor creatieve reclame verlichting in Eindhoven gaat u naar Benelux Sign Systems!

Onze producten Contact opnemen