Bent u op zoek naar LED verlichting in Eindhoven of omgeving?

Bij Benelux Sign Systems kunt u led verlichting kopen die we speciaal voor u op maat maken. Led verlichting werkt anders dan conventionele verlichting, doordat er geen gloeidraad wordt gebruikt voor het verlichten. In plaats daarvan wordt een diode, een halfgeleider, gebruikt. De diode geeft licht zodra er stroom doorheen schiet. Daar komt ook de naam LED vandaag. Dit staat voor ‘Light Emitting Diode’, ofwel lichtgevende diode. Led verlichting in Eindhoven heeft allerlei voordelen boven andere typen verlichting.

Zo heeft het een aanzienlijk langere levensduur, wordt het veel minder heet en is het milieuvriendelijk. Ook hoeft de lamp niet op te warmen en geeft deze meteen vol licht. Waar u ook led verlichting dichtbij Eindhoven voor zoekt, Benelux Sign Systems heeft altijd een oplossing voor u. Benieuwd en op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Waarom led verlichting kopen?

LED verlichting is een ideale vorm van reclame voor ondernemingen. Dat komt omdat Led lampen een lange levensduur hebben en een laag energieverbruik. Indien u kiest voor RGB LED, dan is nagenoeg elke kleur mogelijk. Benelux Sign Systems kan Led verlichting vlakbij Eindhoven en omgeving voor u produceren in diverse kleuren en in diverse vormen. Dat kan voor buiten en binnen. Ook voor LD TL-tubes bent u bij ons aan het juiste adres. Deze opvallende, egale vorm van belichting is ideaal om de aandacht te vestigen op bijvoorbeeld kantoren, retailfilialen, fabrieken en parkeerruimtes.

Wilt u led verlichting in Eindhoven en omstreken kopen?

Benelux Sign Systems is gespecialiseerd op het gebied van gevelbelettering. Door de jaren heen zijn we steeds verder uitgegroeid tot een vakkundig specialist op het gebied van onder meer formuleontwerp en lichtreclame. Wij onderhouden vele langdurige relaties met diverse klanten en leveren hen tot grote tevredenheid prachtige projecten af. Bij Benelux Sign Systems kunt u led verlichting in Eindhoven kopen die wij voor u ontworpen en geproduceerd hebben. Ook is het mogelijk dat we de led verlichting in Eindhoven voor u monteren en onderhouden.

Bij Benelux Sign Systems kunt u led verlichting kopen dat aan al uw eisen voldoet. Als u meer had willen weten over onze led verlichting kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken door te bellen naar (040) 283 69 30, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Voor led verlichting dichtbij Eindhoven gaat u naar Benelux Sign Systems! Wij zijn gevestigd in Nuenen maar hebben klanten uit heel Nederland. Zo zijn wij onder andere werkzaam geweest in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Helmond en Utrecht.

Contact
Afspraak maken
(040) 283 69 30
info@beneluxsign.nl