Neon sign kopen

Wilt u graag een custom made neon sign kopen, zodat uw saaie gevel wordt omgetoverd tot een uitnodigend symbool voor winkelend publiek? Kies dan voor de neon verlichting van Benelux Sign Systems. Wij maken neon signs op maat voor winkels en bedrijven. Wilt u een neon sign laten maken van uw logo, een bepaalde zin of een symbool? Bij ons kan het allemaal.

We denken graag met u mee over het ontwerp en de uitvoering. Vertel uw idee aan ons door en wij zullen ermee aan de slag gaan. U kunt het gehele proces aan ons overlaten: van het ontwerpen en de productie tot aan de montage.

ContactOfferte aanvragen

Neon sign kopen

Neon sign kopen bij Benelux Sign Systems

  • Al ruim 35 jaar ervaring in de wereld van lichtreclame in het binnen- en buitenland
  • Wij produceren elke vorm van lichtreclame en formulestyling
  • Lichtreclame: van neon letters tot thin signs en van raambelettering tot LED lichtletters
  • Volledige productie vindt in eigen huis plaats
  • Gegarandeerd volgens de actuele richtlijnen en regelgeving
  • Zowel voor grote retailketens als kleine zelfstandige ondernemers
  • Kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen
  • Denken mee met uw budget en uw wensen

Een neon sign kopen bij Benelux Sign Systems staat garant voor succes. Heeft u al een idee voor een ontwerp die wij mogen uitwerken? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan door het contactformulier in te vullen.

Waarom een neon sign laten maken?

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van lichtreclame. Neon verlichting voor buiten is nog altijd een grote favoriet van vele ondernemers. Het is tijdloos en authentiek. Waardoor u op een gemakkelijke manier uw bedrijf of winkel onder de aandacht kunt brengen. Een neon sign laten maken zorgt voor meer herkenbaarheid. Maar u wordt ook beter zichtbaar voor (nieuwe) klanten.

Neon heeft een herkenbare retro look die na al die jaren nog steeds niet verveeld. Sterker nog: neon blijft zich maar opnieuw uitvinden. Denk bijvoorbeeld aan de hippe logo’s of glow in the dark midgetgolf.

Neon letters bestellen
Neon sign laten maken

360 lichtverspreiding

Met neon signs heeft u 360 graden lichtverspreiding. Daarnaast is het materiaal betrouwbaar en heeft u weinig last van slijtage. Het fijne van neon is dat er vele kleuren, maten en vormen beschikbaar zijn. Dus perfect voor ieder soort logo of huisstijl.

Wilt u graag op een unieke en tijdloze manier neon verlichting verwerken bij uw bedrijfspand? Neon heeft dus ontzettend veel toepassingen. Waardoor u een neon sign helemaal op maat kan laten maken. Zorg voor een retro en herkenbare sfeer voor uw klanten en plaats een neon sign van Belenux Sign Systems.

Custom made neon sign kopen

Als u besluit een neon sign te kopen wilt u natuurlijk een custom made neon sign. Immers: een unieke, op maat gemaakte sign maakt uw bedrijf of winkel nog professioneler. We kunnen elke gewenste grootte of vorm voor u realiseren. Het is maar net wat u wenst: groot of klein.

Custom made neon sign kopen
Lichtreclame op een winkelpand

Geen gedoe met vergunningen

Mocht u zich afvragen of uw gemeente moeilijk zal doen bij een vergunning aanvragen, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Neon signs worden snel goedgekeurd door gemeentes. Dat komt omdat de signs wat subtieler ogen dan de LED letters met een neon look.

Advies over neon signs

Een neon sign kopen doet u bij Belenux Sign Systems. Met 35 jaar aan ervaring kunnen onze vakmensen u perfect adviseren over de diverse mogelijkheden van lichtreclame. Van het ontwerp en advies, tot aan de montage en productie in eigen huis. Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze klanten. Waardoor wij ook altijd voor u klaar staan.

Mooie neon verlichting bestellen

Neon sign kopen?

Wilt u graag een neon sign kopen en laten ontwerpen bij Benelux Sign Systems? Of bent u benieuwd naar de andere vormen van lichtreclame die wij bieden? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag met passend advies. Hiervoor kunt u bellen naar 040-2836930 of een e-mail sturen naar info@beneluxsign.nl. Laat uw bedrijf spreken met een neon sign reclame!

Wij zijn gevestigd in Nuenen, maar hebben klanten uit heel Nederland. Zo zijn wij onder andere werkzaam geweest in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Helmond en Utrecht.

ContactOfferte aanvragen