Power Plug LED letters

Bent u op zoek naar unieke en perfecte LED verlichting om uw bedrijf meer op te laten vallen? Wij hebben bij Benelux Sign Systems een systeem ontwikkeld waarbij de kabelsystemen geheel onzichtbaar zijn! U bent bij ons dus aan het juiste adres als het gaat om perfecte LED verlichting systemen.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

LED verlichting zonder kabels

Wij hebben een LED verlichting systeem ontwikkeld dat niet werkt met kabels, maar met stekkers. Dit betekent dat er geen nieuwe gaten geboord hoeven te worden mocht een winkel van logo of naam veranderen in een winkelcentrum. Daarnaast kunt u defecte onderdelen zelf vervangen!

Mocht er bijvoorbeeld een letter kapot gaan, sturen wij een nieuwe letter naar u op met de post. U kunt deze zelf vervangen door middel van het plugsysteem.

Waarom LED verlichting?

LED verlichting is de meest duurzame keuze op het gebied van verlichting. Dit soort verlichting verbruikt minder energie en gaat langer mee dan normale verlichting. Daarnaast is LED verlichting in alle vormen en maten te vinden. Hierbij kunt u denken aan het verlichten van uw logo, raambelettering of decoratieve verlichting zoals LED strips, spotjes of panelen.

Over onszelf

Wij zijn Benelux Sign Systems. De afgelopen 40 jaar zijn wij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van lichtreclame en formulestyling. Wij helpen u op elk vlak verder: advies, ontwerp, productie, montage of onderhoud. Al onze LED verlichting systemen en de losse onderdelen daarvan worden door onszelf, op Nederlandse bodem, geproduceerd. Wij produceren dan ook elke vorm van lichtreclame die u zou willen hebben.

Van thin signs tot neonletters tot raambelettering: wij hebben echt alles in ons assortiment. Daarnaast denken wij altijd met u mee op het gebied van uw wensen. Hierbij houden wij rekening met uw budget.

Wilt u meer informatie?

Wilt u voordat u LED verlichting aanschaft meer informatie over LED verlichting zelf of aanverwante zaken? Dan kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.