LED lichtreclame

Laat uw winkel of bedrijfspand opfleuren met LED lichtreclame. Deze vorm van gevelbelettering zal uw bedrijf of winkel letterlijk in de spotlights zetten. Het zal de uitstraling van uw bedrijf aanzienlijk verbeteren. U maakt namelijk 24/7 reclame voor uw onderneming. Wij van Benelux Sign Systems kunnen reclame LED verlichting produceren in uiteenlopende kleuren, van grote letters tot een compact logo. Bovendien is onze lichtreclame geschikt voor zowel buiten als binnen.

Benelux Sign Systems begeleidt u in het volledige proces. We bedenken samen met u het ontwerp, we doen de productie in eigen beheer en we zorgen voor een veilige montage. Wij maken graag met u kennis in een persoonlijk gesprek.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

 

LED lichtreclame ontworpen en geproduceerd door Benelux Sign Systems

 • Al ruim 35 jaar ervaring in de wereld van gevelreclame in Nederland en België
 • Wij produceren elke vorm van LED lichtreclame en formulestyling
 • Reclame LED verlichting: van neon look LED letters tot thin signs en van signage LED verlichting tot speciale LED letters
 • Volledige productie vindt in eigen huis plaats
 • Gegarandeerd volgens de actuele richtlijnen en regelgeving
 • Zowel voor grote retailketens als kleine zelfstandige ondernemers
 • Kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen
 • Denken mee met uw budget en uw wensen

Ga de samenwerking aan met Benelux Sign Systems en ontdek wat LED lichtreclame voor uw bedrijf kan betekenen. Neem telefonisch contact met ons op via (040) 283 69 30 en maak een afspraak voor een adviesgesprek. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

De werking van LED lampen

LED staat voor ‘Light Emitting Diode’. Dit betekent letterlijk lichtgevende diode. Deze diode (halfgeleider) maakt een LED lamp anders dan een gewone lamp. Wanneer er stroom doorheen komt, geeft de diode licht. Bij een gewone lamp komt er een gloeidraad of iets dergelijks aan te pas. De keuze is snel gemaakt als het gaat om LED verlichting of gewone lampen. LED lampen zijn voordeliger omdat ze een lange levensduur hebben, meteen vol licht geven, niet heet worden en milieuvriendelijk zijn.

Eindhoven Airport

De voordelen van LED verlichting

LED verlichting kent dus enorm veel voordelen. Er zijn ook veel toepassingen voor te verzinnen. Daarom is LED lichtreclame een uitkomst voor bedrijven en winkels. Door het gebruik van reclame LED verlichting bent u verzekerd van de nieuwste technologie, kwaliteit, duurzaamheid en unieke oplossingen. De grootste voordelen van reclame verlichting in LED vorm zijn dan ook:

 • Energiezuinig en duurzaam
 • Opvallend
 • Enorm veel mogelijkheden
 • Efficiënt
 • Hoge kwaliteit

Reclame LED verlichting: de verschillende vormen

Wij leveren LED lichtreclame in alle soorten en maten. Heeft u al een bepaalde vorm in uw hoofd? Dan mag u het gerust aan ons doorgeven, we pakken dan daar de draad op. Ook als u nog geen ontwerp op papier heeft staan, kunnen wij u verder helpen. De volgende vormen kunnen wij voor u realiseren:

 • Signage LED verlichting
 • Interieurbouw LED verlichting
 • Architectuur LED verlichting
 • Neonlook LED letters
 • Thin Sign letters
 • Speciale LED letters: LED Bulb letters en Power Plug LED letters

Neonlook LED letters

Deze neonlook LED letters zijn lichtgevende doosletters met een ingebouwde LED verlichting. Neon look is de vervanger van de authentieke neon verlichting. We produceren neonlook LED letters door gebruik te maken van folie. De verlichte LED letters zijn in elke gewenste vorm, maat, diepte en kleur te verkrijgen.

Neon letters bestellen

Thin Sign letters

Thin Sign letters zijn kunststof reclame letters met LED verlichting. Deze letters zijn 30 mm dunner dan de normale LED letters. Thin Sign letters zijn razend populair bij winkeliers en grote merken. Deze vorm van LED lichtreclame is leverbaar in alle kleuren.

Wie gaat de gevelreclame plaatsen?

Benelux Sign Systems neemt de montage op zich. Onze ervaren vakmannen monteren de reclame LED verlichting vakkundig op de gevel. Dit doen we op een veilige manier. Wij regelen de complete montage op locatie.

Hebben pandeigenaren een vergunning nodig voor LED lichtreclame op de gevel?

Ja, pandeigenaren moeten een vergunning aanvragen bij de gemeente om gevelreclame te mogen plaatsen. Met een omgevingsvergunning krijgt u toestemming om iets aan uw pand te veranderen. U kunt deze vergunning aanvragen bij de gemeente waar uw pand is gevestigd. Meestal krijgt u na uiterlijk 8 weken de beslissing te horen. Op de website van uw gemeente vindt u meer informatie over de vergunningaanvraag.

Waarom kiezen voor Benelux Sign Systems?

Benelux Sign Systems is sinds jaar en dag de specialist op het gebied van lichtreclame en formulestyling. In de afgelopen 35 jaar hebben wij al vele langdurige relaties met onze klanten kunnen opbouwen en prachtige projecten mogen afleveren. Kortom, wij zijn de juiste partner voor vakkundige LED lichtreclame door heel Nederland. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten voor reclame LED verlichting?

De kosten voor reclame LED verlichting hangt af welke vorm u kiest. Er zijn verschillende vormen en maten, dat betekent ook verschillende prijzen. Daarnaast betreft het altijd een product op maat, dat enkel bij uw bedrijf past. Als u een indicatie van de kosten wilt ontvangen, kunt u het beste een offerte aanvragen. Wij berekenen de prijs graag voor u uit.

Neem contact met ons op

Wilt u ook graag opvallen met LED lichtreclame? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. U kunt bellen naar (040) 283 69 30 of een email sturen naar info@beneluxsign.nl. Wij hopen u zo snel mogelijk te voorzien van het LED licht in de duisternis!

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.