Neon-Look LED letters

Neonlook Led letters zijn de reclame letters waar u naar zoekt als u een mooie kleurrijke manier van opvallen wenst. Bij Benelux Sign Systems maken wij voor u de letters in elke stijl die u wenst.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Neon sign laten maken

Wat zijn Neonlook Led letters:

Neonlook is de nieuwe vervanger van neon. Wij zijn de uitdaging aangegaan om een product te ontwerpen dat niet alleen de uitstraling van het welbekende neonlicht uitstraalt, maar ook nog eens zuinig en milieuvriendelijk is. Wat wil je nog meer?

Onze neonlook letters zijn in elke gewenste vorm, maat, diepte en kleur te verkrijgen, waardoor u dus altijd een uniek design hebt. De mogelijkheden zijn simpelweg oneindig. Wat u ook bedenkt, wij kunnen het maken! Bovendien heeft u het zelf helemaal voor het zeggen, u kunt namelijk naast onze standaard designs ook nog eens in onze tool zelf uw ontwerp samenstellen!

Waarom Neonlook Led letters?

Waarom willen wij neon nou zo graag vervangen? Heel simpel. In neon zit kwik en is dus schadelijk voor het milieu. Bovendien is de neonlook onderhoudsvriendelijk, omdat het niet van glas wordt gemaakt. Hierdoor breekt de sign dus ook niet zo snel. Ideaal!

Verder zijn deze nieuwe producten uitgevoerd met ledverlichting, wat ze ook nog een super zuinig maakt. Hiermee bespaart u niet alleen kosten, het oogt ook nog eens hetzelfde als neon dus super stijlvol.

Het product wordt stekkerklaar geleverd en is hierdoor plug & play voor zowel aan de wand, hangend aan het plafond of vrijstaand. De mogelijkheden zijn eindeloos

Opvallen met de Neonlook Led letters

Led letters zijn de reclame letters waar u naar zoekt als u een mooie kleurrijke manier van opvallen wenst. Neon is een erg herkenbaar en tijdloos product. Die herkenbare ‘retro’ look blijft zich, maar vernieuwen en weet altijd weer zijn weg te vinden in het huidige bestaan. Denk bijvoorbeeld aan het super hippe glow in the dark midgetgolf en bowlen. Bij Benelux Sign Systems maken wij voor u de letters in het lettertype waar u naar zoekt, in welke kleur en formaat u wilt. Simpelweg alles is mogelijk met de Neon led reclame letters.

Tijdloos product

Vanaf de Jaren 20 zijn verlichte letters al populair over de hele wereld. Het is een duidelijke en effectieve manier van reclame maken. Elke bar/ café/ bedrijf/ restaurant heeft er minimaal wel een hangen. Door de vele felle kleur mogelijkheden vallen deze altijd erg op. Led verlichting is een duurzame manier van verlichting, en deze is nu ook verkrijgbaar in neon licht. De vernieuwde neonlook LED producten zijn tijdloos door hun herkenbare uitstraling, onderhoudsvriendelijk, en gaan bovendien erg lang mee. Daarnaast heb je ook altijd een uniek en eigen product. Met neon look led kunt u opvallen en tegelijkertijd geld besparen op uw energieverbruik.

Lange levensduur

Neon look led reclame letters hebben ook nog eens een lange levensduur. Dit maakt deze reclameletters tot een goede investering. Opvallen, besparen en milieubewust zijn terwijl u reclame maakt met uw Neon Led letters.

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Neon LED letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.