DAF Bakker Bedrijfswagens

Bakker Bedrijfswagens bestaat uit twintig vestigingen verspreid over Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Bakker Groep en houdt zich als bedrijfswagen specialist bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van merken als DAF, GINAF, TATRA, IVECO Daily en Fiat Professional. Bakker Bedrijfswagens houdt je op weg!

Parkeerplaats met pand

De opdracht

Wij mochten bij 12 vestigingen de fabricage en installatie verzorgen van nieuwe DAF gevel-lichtreclame, Fascia banden, DAF Reclamezuilen en DAF bewegwijzeringspanelen, inclusief de naam van Bakker Bedrijfswagens. Dit omvangrijke project is in goede samenwerking met Bakker Bedrijfswagens uitgevoerd tot volle tevredenheid van beide partijen. Bakker Bedrijfswagens wil ook een onderhoudscontract voor de installaties afsluiten, zodat deze te allen tijde optimaal functioneren en er als nieuw uitzien. We zijn er trots op dat we deze opdracht voor dit gerenommeerde bedrijf mochten uitvoeren en wij danken dhr. Bert Westerbeek van Bakker Bedrijfswagens voor zijn professionele leiding in het project.

De Uitvoering

Bij alle Bakker Bedrijfswagens locaties zijn de panden aangekleed met diverse doek lichtbakken (fascia’s) gemonteerd volgens de nieuwe huisstijl van DAF. Ook bewegwijzering portalen, ACM panelen, nieuw doek in spanframe en DAF lichtbakken zijn geleverd en geplaatst.

De producten

– Doek lichtbakken
– Lichtbakken
– Nieuw doek in spanframe
– ACM panelen v.v. full colour prints
– Full colour prints

Meer informatie over onze producten? Bel ons: 040-2836930

Heeft u ook een nieuwe huisstijl, of wilt u gewoon uw pand onder handen nemen?

Neem contact met ons op en ontdek de vele verschillende mogelijkheden. Van onverlichte acrylaat letters tot mooie subtiele led letters. Van full colour prints tot led displays en natuurlijk alles wat hier tussen zit…

Bel ons op (040) 283 69 30 of stuur een mail naar info@beneluxsign.nl

Maak reclame met led letters

Bent u klaar om op te vallen met Led letters? Bekijk dan het aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.