Lichtreclame letters

 

Op zoek naar lichtreclame letters? Bij Benelux Sign Systems vindt u verschillende vormen van lichtreclame. Van LED letters en LED borden tot neon look letters en lichtbakken. Dankzij verlichte gevelletters komen de gevel en de rest van uw bedrijf(spand) letterlijk in de spotlights te staan. Led verlichting reclame op maat voor uw bedrijf.

De verlichte letters worden op maat voor u gemaakt in elke vorm die u maar wenst. Wij doen alles in eigen beheer: ontwerpen, schetsen, productie en montage.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

 

Doeklichtbakken
Palm / Estaminet

Lichtreclame letters van Benelux Sign Systems

  • Al ruim 40 jaar ervaring in de wereld van gevelreclame in Nederland en België
  • Wij produceren elke vorm van lichtreclame en formulestyling
  • Lichtreclame letters: van doosletters (zowel verlicht als onverlicht) tot lichtbakken en van neon look LED letters tot thin signs
  • Volledige productie vindt in eigen huis plaats
  • Gegarandeerd volgens de actuele richtlijnen en regelgeving
  • Zowel voor grote retailketens als kleine zelfstandige ondernemers
  • Kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen
  • Denken mee met uw budget en uw wensen
  • Led verlichting reclame op maat

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. Wenst u meer informatie of heeft u vragen? U mag ons altijd even bellen.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

De verschillende vormen van lichtreclame letters

Zoals u gemerkt heeft, zijn lichtreclame letters er in vele soorten en maten. Wij nemen hieronder de vormen die wij kunnen leveren een voor een met u door. Zo kunt u kennismaken met de mogelijkheden. En kunt u alvast nadenken over welke vorm van reclameverlichting het meest geschikt is voor uw bedrijfspand.

Doosletters onverlicht

Als u wel gevelreclame wilt, maar u houdt niet van felle verlichting zijn doosletters die onverlicht zijn een uitstekend alternatief. Deze onverlichte doosletters (Channelplex) dienen als gevelbelettering die enkel overdag gezien hoeft te worden.

Doosletters verlicht

Dit zijn grote doosletters die prachtig verlicht zijn. Deze vorm van lichtreclame geeft uw gevel een mooie uitstraling. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar aan led verlichting reclame, ontdek ze allemaal!

Neon verlichting

Met neon verlichting wordt een authentieke uitstraling gecreëerd en is geschikt voor zowel binnen als buiten reclame. Deze verlichting is nieuw, tijdloos, exclusief en brengt veel sfeer. Uw ledverlichting wordt op maat gemaakt!

Neon letters bestellen

Thin Sign

Thin Sign letters zijn kunststof letters met LED verlichting. Door het LED hebben de letters een egale en subtiele uitlichting. Wat ze uitermate populair maken bij winkeliers en grote merken.

Neonlook LED letters

Neon is authentiek. Maar het product is helaas niet zuinig in gebruik en milieuvriendelijk te noemen. Daarom hebben wij een nieuwe variant bedacht: neonlook LED letters. Een lichtreclame die stijlvol, onderhoudsvriendelijk en kostenbesparend is.

Lichtbakken

Lichtbakken zijn rechthoekige bakken waar verlichting in wordt geplaatst. Daardoor geeft de lichtbak aan minimaal één kant licht. Onze lichtbakken zijn in alle soorten en afmetingen te verkrijgen.

Lichtbakken

Reclamezuilen

Met reclamezuilen kunt u vele kanten op. Het zijn dan ook de perfecte eyecatchers. Denk bijvoorbeeld aan led verlichting reclame met een LED tv-scherm, een reclamemast langs de snelweg,  of een doeklichtbak in een winkelcentrum.

Zuilen en Masten

Doeklichtbakken

Een doeklichtbak is een soort lichtbak, waar een lichtdoorlatend en vezel versterkt doek op is aangebracht. Het kan een unieke vorm van gevelreclame zijn.

Doeklichtbakken

Waarom kiezen voor reclame verlichting op de gevel?

Door voor reclame verlichting te kiezen, valt de gevel van uw bedrijfspand met daarop de bedrijfsnaam goed op. Met verlichte gevelletters vestigt u de aandacht op uw bedrijf en dienstverlening. De uitstraling van uw bedrijfspand zal in één klap worden verbeterd. Met gevelreclame maakt u 24/7 reclame voor uw bedrijf of winkel, wat weer leidt tot een hogere naamsbekendheid en betere vindbaarheid onder uw klanten.

 

Verlichte gevelletters laten ontwerpen

Hebben de voordelen van gevelbelettering u overgehaald? Laat Benelux Sign Systems u dan bijstaan in het volledige proces. Wij zoeken samen met u uit welke vorm van lichtreclame letters de juiste is en uw bedrijf laat shinen. Dat begint bij een ontwerp op papier zetten. Wij luisteren naar uw wensen en denken mee met de situatie. Zo kunnen we u adviseren over de verschillende soorten verlichte gevelletters, grootte, gebruikte kleuren en plaatsing op uw gevel.

Volledige service: productie en montage

Nadat we het perfecte ontwerp hebben uitgewerkt gaan we ons bezighouden met de productie. Onze medewerkers produceren de lichtreclame letters in de werkplaats. Hierbij maken we gebruik van kunststof en aluminium onderdelen die we bewerken met de juiste machines. Ook kunnen de gevelletters van glas gemaakt worden, dan blazen en spuiten we het glas zoals u het wenst.

De volgende stap in het proces is de montage. Wij komen bij u op locatie en monteren de reclameletters op de gevel van uw bedrijfspand. U hoeft verder niks te doen, onze medewerkers regelen de complete montage.

Wat zijn de prijzen voor lichtreclame letters?

De prijzen voor lichtreclame letters verschillen per vorm. Verlichte doosletters hebben bijvoorbeeld een andere prijs dan doeklichtbakken. Mocht u nieuwsgierig zijn naar de prijzen per soort lichtreclame, raden we u aan om een offerte aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Ook handig om te weten: gevelreclame is aan een vergunning verbonden. Vaak dient u te betalen voor een vergunningaanvraag. Hoe zit het bij uw gemeente, kunt u het beste bij de desbetreffende gemeente navragen.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Hebben wij uw interesse gewekt met onze vormen van lichtreclame letters? Ontdek de vele mogelijkheden en laat uw bedrijf stralen met schitterende LED borden, doosletters of thin signs. Kies ook voor lichtreclame op de gevel en ga de samenwerking aan met Benelux Sign Systems! Profiteer van onze expertise en de service op maat.

Vraag voor meer duidelijkheid over de kosten gerust een vrijblijvende offerte aan. Hiernaast ziet u het offerteformulier. U kunt verder contact met ons opnemen door te bellen naar (040) 283 69 30, een e-mail te sturen of het contactformulier invullen.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.