LED reclamebord

Benelux Sign Systems is gespecialiseerd in lichtreclame. Wekelijks installeren wij diverse soorten lichtreclame maar ook gevelbelettering. Er wordt vandaag de dag steeds vaker gekozen voor LED verlichting en dat is ook niet zo gek. Een LED reclamebord brengt vele voordelen met zich mee. U trekt met deze vorm van reclame ieders aandacht. Wij helpen u de identiteit van uw bedrijf perfect weer te geven. Wist u dat LED verlichting vrijwel onderhoudsvrij is en verkrijgbaar is in diverse kleuren en uitvoeringen? De levensduur van LED verlichting bedraagt ongeveer 50. 000 branduren. Voor een uniek LED reclamebord bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor LED reclame?

LED reclame is altijd zichtbaar, ook in de avond. Doordat het minder onderhoud nodig heeft, scheelt het in reparatiekosten. Dankzij de geringe afmetingen van LED segmenten is deze vorm uitermate geschikt voor de uitlichting van diverse reclameobjecten. Grote of kleine letters en logo’s zijn hierdoor gemakkelijk uit te lichten. In vergelijking met andere verlichtingssoorten is het energiekosten-voordeel bij LED bijna 80%. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor elke vraag met een oplossing te komen die aansluit op uw wensen. Wij gaan graag met u om tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse in een LED reclamebord?

Zoekt u een specialist op het gebied van LED reclame? Maak kennis met Benelux Sign Systems. Of het nu gaat om signage ledverlichting, interieurbouw ledverlichting of architectuur ledverlichting, wij bieden oplossingen die de moeite waard zijn; duurzaam, efficiënte en van hoge kwaliteit. Daardoor bent u zeker van de nieuwste technologie, kwaliteit en unieke verlichtingsoplossingen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan u graag te woord en denken altijd met u mee.

Onze producten Contact opnemen