Gevelbord op maat laten maken

Een gevelbord op maat laten maken voor uw bedrijf of winkel? Roep dan de hulp in van Benelux Sign Systems, specialist op het gebied van gevelbelettering. Het is belangrijk dat uw bedrijfsnaam, inclusief logo, goed opvalt vanaf uw winkel- of bedrijfspand. Dit levert namelijk niet alleen aandacht op van voorbijgangers. Op de lange termijn kan gevelreclame ook zorgen voor meer naamsbekendheid. U bent zo namelijk 24 uur per dag zichtbaar en dat is zeer gunstig voor uw herkenbaarheid.

Een gevelbord laten maken voor uw bedrijf is dan ook een verstandige keuze. U kunt dit overlaten aan Benelux Sign Systems. Wij kunnen verschillende soorten gevelborden op maat maken. Geheel afgestemd naar uw wensen op het gebied van stijl en vorm. U hoeft niet naar een tweede partij voor de productie: wij doen alles in eigen beheer.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

 

Gevelbord laten maken door Benelux Sign System

  • Al ruim 35 jaar ervaring in de wereld van gevelreclame in Nederland en België
  • Wij produceren elke vorm van lichtreclame en formulestyling
  • Gevelreclame borden: van doosletters (zowel verlicht als onverlicht) tot reclameborden en van reclamezuilen tot lichtbakken
  • Volledige productie vindt in eigen huis plaats
  • Gegarandeerd volgens de actuele richtlijnen en regelgeving
  • Zowel voor grote retailketens als kleine zelfstandige ondernemers
  • Kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen
  • Denken mee met uw budget en uw wensen

Ziet u het zitten dat wij een gevelbord voor u gaan maken? Kom dan met ons in contact, dan bespreken we uw wensen en ideeën. Ook laten we u voorbeelden zien van gevelborden en andere interessante projecten. Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons voor meer informatie.

Gevelbord voor uw bedrijf of winkel

Op een gevelbord kan uw bedrijfsnaam staan, ook uw logo staat mooi op een reclamebord. Uw bedrijf of winkel valt goed op met een gevelbord. Om een bord te laten maken hebben we een ontwerp nodig. Wanneer u nog geen ontwerp op papier heeft getekend, kunnen wij u hiermee helpen. We denken mee over het type reclame letters, de grootte, gebruikte kleuren en plaatsing op uw gevel. Vanzelfsprekend houden we rekening met uw wensen. Uiteindelijk komen we altijd tot het perfecte ontwerp.

Vervolgens gaan we ons bezighouden met de productie. Onze medewerkers maken de gevelborden in de werkplaats. Het materiaal dat we gebruiken is kunststof en aluminium. De kunststof en aluminium onderdelen bewerken we met de juiste machines. Wanneer het gevelbord is geproduceerd, is montage de volgende stap. Dit nemen wij ook op ons: wij monteren het reclamebord vakkundig op de gevel van uw bedrijfspand.

De verschillende soorten gevelborden

Er zijn verschillende soorten gevelborden die u kunt laten maken voor uw bedrijf. Wat dacht u van een lichtbak, doosletters of een complete reclame zuil? De mogelijkheden op het gebied van gevelborden zijn zeer divers. Ieder bedrijfspand is anders, vandaar dat er ook voor ieder bedrijf een perfect soort gevelbelettering bestaat.

Heeft u geen idee wat voor gevelbord het beste bij uw bedrijf zou passen? Wij adviseren u graag over de diverse vormen die Benelux Sign Systems u kan bieden. Daarnaast ondersteunen wij u in het gehele proces, zodat u altijd bij ons terecht kunt.

Lichtbakken

Lichtbakken zijn rechthoekige bakken waar verlichting in wordt geplaatst. Daardoor geven ze aan minimaal een kant licht. Onze lichtbakken zijn in alle soorten en afmetingen te verkrijgen. Veel winkels maken gebruik van lichtbakken met op het bord de naam, het logo en de kleuren van de winkel.

Lichtbak kopen

Doosletters: verlicht en onverlicht

Wij hebben zowel verlichte als onverlichte doosletters in ons assortiment. De onverlichte dunne kunststof letters (Channelplex) zijn een uitstekende keuze als u het gevelbord enkel overdag zichtbaar is. Doosletters zonder verlichting zijn zowel binnen als buiten toe te passen. Verlichte en onverlichte doosletters zijn in elke gewenste vorm, maat en diepte verkrijgbaar. Bij verlichting heeft u keuze uit direct of indirecte verlichting in LED- of neonlicht.

Reclamezuilen

Reclamezuilen zijn de perfecte eyecatchers voor omgevingen waar veel publiek langskomt. Er zijn uit vele mogelijkheden te kiezen: LED tv-scherm, een reclamemast langs de snelweg of een doeklichtbak in een winkelcentrum. Reclamezuilen worden op maat gemaakt met materialen van de allerhoogste kwaliteit.

Jupiler

 

 

Benelux Sign Systems: wie zijn wij?

Wilt u graag een gevelbord laten maken gericht op uw wensen en huisstijl? Benelux Sign Systems is dé partner op het gebied van lichtreclame. Met ruim 35 jaar aan ervaring helpen onze vakmensen u graag. Van het advies en ontwerp, tot aan productie, montage en het onderhoud. U kunt voor het complete proces bij ons terecht. Wij willen graag een langdurige relatie opbouwen met onze klanten zodat wij met u meegroeien.

Wat zijn de kosten van gevelreclame?

De prijs van gevelreclame hangt volledig af van uw wensen. Het betreft namelijk altijd een product op maat, dat enkel bij uw bedrijf past. Vraag daarom gerust vrijblijvend een offerte aan. Wij zoeken de kosten graag voor u uit.

Heb je voor gevelreclame een vergunning nodig?

Voor het plaatsen van gevelreclame heb je een omgevingsvergunning nodig. Met deze vergunning krijg je toestemming om iets aan je pand te veranderen. Je kunt de vergunning aanvragen via je gemeente. Meestal krijg je na uiterlijk 8 weken de beslissing te horen.

Wat voor soorten gevelreclame en verlichting zijn er?

Benelux Sign Systems biedt vele gevelreclame producten aan. U kunt onder meer bij ons terecht voor diverse soorten verlichting, zoals LED letters, lichtbakken of neon letters. Ook bieden we raambelettering en reclamezuilen aan. Bekijk het aanbod aan producten op onze website.

Welke vorm van gevelreclame is geschikt voor mijn pand?

Dit hangt af van diverse factoren, waardoor wij hier u niet zomaar een antwoord op kunnen geven. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u hierover kunnen adviseren. In een adviesgesprek nemen we de mogelijkheden met u door. Vul gerust ons offerteformulier in, of neem telefonisch contact op via 040 283 69 30.

Gevelbord op maat laten maken? Schakel ons in!

Ook een gevelbord op maat laten maken? Of wilt u meer informatie over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren en helpen u graag bij uw vragen. U kunt hiervoor bellen naar (040) 283 69 30 of een e-mail sturen naar info@beneluxsign.nl.

Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. U komt dan gelijk te weten wat de kosten zijn om een gevelbord op maat te laten maken.

Offerte aanvragen Bel: (040) 283 6930

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.