LED letters met neon look

LED letters met een neon look zijn de reclameletters waar de moderne ondernemer naar zoekt als u met uw bedrijf wilt opvallen in de winkelstraat. Bij Benelux Sign Systems maken wij voor uw bedrijf de lichtletters in elke stijl die u maar wenst. Wij werken op maat en begeleiden u door het gehele proces: van het ontwerpen en schetsen tot de productie en montage.

Op onze partnerwebsite www.neon-look.nl kunt u vanaf nu makkelijk zelf deze LED letters met neon look bestellen of samenstellen. Ontdek wat er voor uw bedrijf allemaal mogelijk is!

ContactOfferte aanvragen

LED letters kopen bij Benelux Sign Systems

  • Al ruim 35 jaar ervaring in de wereld van lichtreclame in het binnen- en buitenland
  • Wij produceren elke vorm van lichtreclame en formulestyling
  • Lichtreclame: van LED letters tot thin signs en van raambelettering tot neon lichtletters
  • Volledige productie vindt in eigen huis plaats
  • Gegarandeerd volgens de actuele richtlijnen en regelgeving
  • Zowel voor grote retailketens als kleine zelfstandige ondernemers
  • Kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen
  • Denken mee met uw budget en uw wensen

Wilt u ook LED letters laten maken voor uw bedrijf? Kom dan met ons in contact via het contactformulier. Samen ontwerpen we de mooiste letters met LED verlichting en ga voor meer sfeer op en rond uw bedrijfspand.

Met neon look LED letters valt uw bedrijf op in kleur en sfeer”

Wat zijn LED letters met een neon look?

Neon look is de vervanger van authentieke neon verlichting. Wij zijn de uitdaging aangegaan om een product te ontwerpen dat niet alleen de uitstraling van het welbekende neonlicht uitstraalt, maar ook nog eens zuinig en milieuvriendelijk is. De neon look letters zijn geproduceerd middels het gebruik van folie.

Verlichte LED letters zijn lichtgevende doosletters met een ingebouwde LED verlichting. Onze neon look letters zijn in elke gewenste vorm, maat, diepte en kleur te verkrijgen. Waardoor u dus altijd een uniek design tot uw beschikking hebt. Wat u ook bedenkt, wij kunnen het voor u realiseren.

Waarom kiezen voor LED neon look letters?

Waarom hebben wij de het authentieke neonlicht vervangen? Het antwoord is simpel: in neon zit kwik en is daardoor schadelijk voor het milieu. Bovendien is de neon look variant onderhoudsvriendelijker, omdat het niet van glas wordt gemaakt. Hierdoor breekt de sign niet snel.

Verder zijn de nieuwe neon lichtletters uitgevoerd met LED verlichting, wat deze verlichte letters super zuinig maakt. Hiermee bespaart u niet alleen in de kosten, het oogt ook nog eens even stijlvol als authentiek neonlicht.

De lichtgevende letters worden stekkerklaar geleverd. Hierdoor is de gehele installatie Plug & Play voor zowel LED letters aan de muur, hangend aan het plafond of vrijstaand.

Herkenbaar en tijdloos

Neon is een herkenbaar en tijdloos product. Die herkenbare ‘retro’ look blijft zich maar vernieuwen en weet altijd weer zijn weg te vinden in het huidige bestaan. Denk bijvoorbeeld aan het hippe glow in the dark midgetgolf en bowlen. Bij Benelux Sign Systems maken wij voor u de letters in het lettertype waar u naar zoekt, in welke kleur en welk formaat u wilt.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Vanaf de jaren ‘20 zijn verlichte letters al populair over de hele wereld. Het is een duidelijke en effectieve manier van reclame maken. Elke bar, café, bedrijf of restaurant heeft minimaal wel één LED letter hangen. Door de vele felle kleurmogelijkheden vallen de LED letters altijd erg op. LED verlichting is een duurzame manier van verlichting.

De vernieuwde neon look LED producten zijn tijdloos door hun herkenbare uitstraling, onderhoudsvriendelijk en gaan bovendien erg lang mee. Met neon look LED letters kunt u opvallen en tegelijkertijd geld besparen op uw energieverbruik.

Letters met LED licht gaan jarenlang mee

Neon look LED lichtletters hebben ook nog eens een lange levensduur. Dit maakt deze verlichte letters tot een goede investering. Opvallen, besparen en milieubewust zijn terwijl u reclame maakt met uw Neon LED letters. Wie wil dat nou niet? Bekijk de mogelijkheden op onze website.

Maak reclame met uw eigen lichtletters

Bent u klaar om op te vallen met uw neon LED letters? Bekijk dan ons aanbod aan lichtreclame en plaats een bestelling, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

ContactOfferte aanvragen